Τρίτη - 23 Ιανουαρίου 2018
Thursday, 06 April 2017 21:50

«Βόμβα» Σκουρλέτη σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Βλέπει» τέταρτο μνημόνιο. Τι απαντά

Διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις του περί πρόβλεψης ενός 4ου μνημονίου, έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος ανέφερε:

Αίθουσα Σύνταξης

«Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης σε συνεργασία με την τρόικα εσωτερικού, το ΔΝΤ και τον Σόιμπλε προσπαθούν να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα. Αυτό το επιχειρούν με μια αποσπασματική αναφορά 30 δευτερολέπτων, από μια ομιλία διάρκειας 52 λεπτών και με μια υπερβολική δόση αυθαίρετης ερμηνείας. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι αυτοί που επιθυμούν ένα 4ο μνημόνιο είναι το ΔΝΤ, ο Σόιμπλε και η Νέα Δημοκρατία».

Ο κ. Σκουρλέτης είχε προκαλέσει αντιδράσεις, υποστηρίζοντας ότι ένα νέο μνημόνιο είναι προ των πυλών: «Ακούγεται αυτές τις ώρες που μιλάμε από κάποιες φωνές ότι ενδεχομένως να χρειαζόμαστε ένα νέο μνημόνιο. Μα, αυτό δεν λέγαμε το 2010, το 2011 ότι η αποτυχία αυτής της πολιτικής είναι ότι γεννάει την ανάγκη για μία νέα συνταγή ακριβώς ίδια με την προηγούμενη, για νέο μνημόνιο, για μία ανακύκλωση της λιτότητας». «Νομίζω, λοιπόν, ότι βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή. Δεν τον γνωρίζαμε όταν αναλαμβάναμε την κυβέρνηση; Βεβαίως το γνωρίζαμε», είχε πει.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας