Τρίτη - 16 Ιανουαρίου 2018
Sunday, 18 June 2017 11:32

«Η κυβέρνηση ήρθε για να ακυρώσει τα μνημόνια και τα ψηφίζει δύο- δύο»

«Η κυβέρνηση ήρθε για να ακυρώσει τα μνημόνια και τα ψηφίζει δύο- δύο»

Χατζηδάκης: Σφιγμένη ζώνη για άλλα 43 χρόνια.

Αίθουσα Σύνταξης

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, λέγοντας πως ήρθε για να ακυρώσει τα μνημόνια και τα ψηφίζει δύο - δύο, ήρθε για να απαλλάξει την Ελλάδα από την επιτροπεία των ξένων και έφεραν το υπερταμείο που θα είναι εδώ ως το 2115.

Όπως είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Χατζηδάκης, η κυβέρνηση είχε μετατρέψει το θέμα του χρέους σε ιερό δισκοπότηρο και τελικά αυτό που κατάφερε είναι να έχουμε για 43 χρόνια ακόμα σφιγμένη τη ζώνη.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι το 2014 η κυβέρνηση Σαμαρά είχε εξασφαλίσει τη δήλωση βιωσιμότητας του χρέους από το ΔΝΤ, που θα ήταν το διαβατήριο για να μπούμε στις αγορές, αλλά χάθηκε με τις διαπραγματεύσεις των κυρίων Τσίπρα και Βαρουφάκη. Όπως είπε, εφόσον δεν δόθηκε η δήλωση, δεν μπήκαμε και στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας