Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Wednesday, 27 September 2017 09:51

«Καρφώνει» Κουρουμπλή και Παπαχριστόπουλο ο Καμμένος

«Καρφώνει» Κουρουμπλή και Παπαχριστόπουλο ο Καμμένος

Την άποψη ότι υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες για την πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό επανέλαβε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

Αίθουσα Σύνταξης

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι «ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Κάποιος φταίει, κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη».
Αναφερόμενος στον υπουργό Ναυτιλίας είπε ότι το αφεντικό δεν φεύγει κατά την περίοδο της κρίσης. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες. «Πολιτικά πρέπει να αναλάβει μια ευθύνη», είπε.

«Υπάρχουν ευθύνες και οργανωτικές και πολιτικές. Υπάρχει μια ευθύνη επικοινωνίας. Υπάρχουν καράβια που πήραν άδειες και παρατάσεις παράνομα», τόνισε.

Παράλληλα χαρακτήρισε άστοχη την δήλωση που έκανε για την παραλία ο βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος, τονίζοντας ότι δεν θα έμπαινε στην θάλασσα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας