Τρίτη - 16 Ιανουαρίου 2018
Friday, 24 March 2017 12:52

«Μέτωπο Νίκης», το νέο κόμμα από την Ραχήλ Μακρή

«Μέτωπο Νίκης», το νέο κόμμα από την Ραχήλ Μακρή

Ανήμερα της Εθνικής Επετείου η εξαγγελία στο Μελιδόνι της Κρήτης.

Αίθουσα Σύνταξης

«Ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα και να πάρει πίσω την εξουσία που του ανήκει. Όσοι αρνούμαστε να υποκύψουμε σε διχαστικά αντανακλαστικά, όσοι αρνούμαστε να μας απομυζούν και να μας εξευτελίζουν, όσοι αρνούμαστε να σκύψουμε το κεφάλι, ενωνόμαστε για το συμφέρον της Ελλάδας πέρα και πάνω από μίση και στερεότυπα του παρελθόντος», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το βίντεο της ανακοίνωσης του νέου πολιτικού φορέα που πρόκειται να ανακοινώσει η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή.

Το όνομά του θα είναι «Μέτωπο Νίκης» και η εξαγγελία θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μελιδόνι της Κρήτης.

 Σε επικοινωνία που είχαν τα ntokoumenta.gr με την κ. Ραχήλ για τους λόγους που την έκαναν να πάρει την απόφαση να φτιάξει πολιτικό φορέα, μιας και τα κόμματα είναι μόνο στη βουλή, με ευγενικό τρόπο απέφυγε να κάνει δηλώσεις γιατί την πετύχαμε καθ΄οδόν για το ταξίδι της στην Κρήτη. 

Οι ρυθμοί προετοιμασίας  είναι φρενήρεις και για αυτό δεν προλάβαινε να μας κάνει κάποιο σχόλιο.  

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το πρόγραμμα η κ Ραχήλ Μακρή θα πάει  στο σπήλαιο του Μελιδονίου, όπου θα αποτιμήσει φόρο τιμής στα Κόκκαλα των ηρώων που αρνήθηκαν να παραδοθούν στους Οθωμανούς κατακτητές.

Αμέσως μετά, στον προαύλιο χώρο θα κάνει την ανακήρυξη του πολιτικού φορέα «Μέτωπο Νίκης».

Να θυμίσουμε ότι η   κα.  Μακρή έχασε τη βουλευτική έδρα όταν αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ακολούθησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη το 2015.

Αποχώρησε  από την ΛΑΕ όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου ίδρυσε την «Πλεύση Ελευθερίας».

Οι διαφορετικές απόψεις σε πολλά ζητήματα με την κ. Κωνσταντοπούλου την ώθησαν και πάλι σε αναζήτηση άλλου φορέα πολιτικής έκφρασης. 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας