Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 15 September 2017 11:16

«Παιχνίδι» Γαβρόγλου με τις πανελλαδικές: Στήνει επιτροπή για τις διπλές εξετάσεις

«Παιχνίδι» Γαβρόγλου με τις πανελλαδικές: Στήνει επιτροπή για τις διπλές εξετάσεις

Αυτό υποσχέθηκε στην ΟΛΜΕ μετά τη συνάντηση που είχε μαζί της την Πέμπτη.

Αίθουσα Σύνταξης

Συνεχίζει το «παιχνίδι» με τις πανελλαδικές και την αγωνία μαθητών και γονέων ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου ο οποίος μετά από συνάντηση που είχε με την ΟΛΜΕ την Πέμπτη υποσχέθηκε ότι θα προχωρήσει στη σύσταση επιτροπής για το θέμα με τη συμμετοχή του συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών.

Φαίνεται ότι ο διάλογος δεν σταματά ποτέ για το υπουργείο Παιδείας το οποίο θέτει στον αέρα το μεγαλεπήβολο σχέδιό του με τις διπλές «Κεντρικά Οργανωμένες Εξετάσεις», όπως «βάφτισε» τις Πανελλαδικές καθώς η ΟΛΜΕ ήταν από την αρχή πλήρως αντίθετη στα σχέδια του Κωνσταντίνου Γαβρόγλου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, όπως παρατηρεί ο Ελεύθερος Τύπος, ότι τα χρονοδιαγράμματα ξεχειλώνονται, η δημόσια διαβούλευση μετατίθεται όπως και η θεσμοθέτηση από το Λύκειο και το εισαγωγικό σύστημα όταν βάσει των δηλώσεων του κ. Γαβρόγλου το εισαγωγικό σύστημα θα εφαρμοστεί από την επόμενη χρονιά.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας