Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 02 February 2018 07:50

«Το μόνο που ενδιαφέρει τον Μητσοτάκη είναι ο αλυτρωτισμός του για την εξουσία»

«Το μόνο που ενδιαφέρει τον Μητσοτάκη είναι ο αλυτρωτισμός του για την εξουσία»

«Η κα Αραμπατζή αναφερόμενη στο επικείμενο συλλαλητήριο έκανε λόγο για 'αντικυβερνητική διαδήλωση'επιβεβαιώνοντας πως το τελευταίο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη είναι η ονομασία της πΓΔΜ».

Αίθουσα Σύνταξης

Νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύουν από την κυβέρνηση με αφορμή το «Μακεδονικό» σημειώνοντας ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ο «αλυτρωτισμός του για την εξουσία».

«Η κα Αραμπατζή, βουλευτής της ΝΔ, αναφερόμενη στο επικείμενο συλλαλητήριο έκανε λόγο για «αντικυβερνητική διαδήλωση» επιβεβαιώνοντας πως το τελευταίο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη είναι η ονομασία της πΓΔΜ.

Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο αλυτρωτισμός του για την εξουσία» σημειώνουν κυβερνητικοί κύκλοι.

ΣΥΡΙΖΑ: Σπέκουλα και fake news με τις δηλώσεις Βίζερ

«Η εμπάθεια ορισμένων εναντίον της κυβέρνησης τους οδηγεί σε αθλιότητες, οι οποίες εντέλει πλήττουν την ίδια τη δημοσιογραφία»

«Η σπέκουλα και τα fake news εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν τελειωμό. Τελευταίο κρούσμα η διαστρέβλωση των δηλώσεων του απερχόμενου πρόεδρου του Euroworking Group, Τόμας Βίζερ, ο οποίος, μιλώντας για την πορεία του ελληνικού προγράμματος, σημείωσε πως 'η κατάσταση βελτιώθηκε σαφώς τον τελευταίο χρόνο'» σημειώνει το κυβερνών κόμμα.

Ωστόσο, όπως τονίζει, οι ιστοσελίδες iefimerida και protothema ισχυρίστηκαν πως ο Τ. Βίζερ δήλωσε ότι “καμία ελληνική κυβέρνηση δεν αγκάλιασε τα μνημόνια, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ”!

«Η εμπάθεια ορισμένων εναντίον της κυβέρνησης τους οδηγεί σε αθλιότητες, οι οποίες εντέλει πλήττουν την ίδια τη δημοσιογραφία» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας