Τετάρτη - 17 Ιανουαρίου 2018
Thursday, 19 October 2017 12:20

Ανδρουλάκης: Διπλή γλώσσα χρησιμοποιεί για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση

Ανδρουλάκης: Διπλή γλώσσα χρησιμοποιεί για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση

«Η μοναδική πραγματική επένδυση που φέρνει από την Ουάσιγκτον είναι αμερικανική».

Αίθουσα Σύνταξης

«Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και οι επαφές κορυφής που είχε με Ντ. Τραμπ και Κρ. Λαγκάρντ επιβεβαίωσαν τη διπλή γλώσσα που χρησιμοποιεί για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση», παρατήρησε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για τον Αλ. Τσίπρα του... εξωτερικού, ο οποίος «εξήρε τον κρίσιμο και καθοριστικό ρόλο που παίζει το ΔΝΤ στην υπόθεση του ελληνικού χρέους και ότι η Ελλάδα προσβλέπει στην συνεργασία του».

«Ο Αλ. Τσίπρας… εσωτερικού, για προφανείς επικοινωνιακούς λόγους, ζητά την αποχώρηση του Ταμείου από το ελληνικό πρόγραμμα», συνέχισε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι «Η μοναδική πραγματική επένδυση που φέρνει από την Ουάσιγκτον είναι "αμερικανική" και αφορά την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 η οποία θα κοστίσει 2,4 δισ. ευρώ στον ελληνικό προϋπολογισμό».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας