Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Friday, 01 December 2017 08:08

Ανδρουλάκης: Η στάση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στο ΕΚ κινείται στα όρια του παραλογισμού

Ανδρουλάκης: Η στάση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στο ΕΚ κινείται στα όρια του παραλογισμού

Επίθεση για τη στάση των κομμάτων στη ψηφοφορία για την πώληση όπλων στη Σ. Αραβία.

Αίθουσα Σύνταξης

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ άσκησε ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, σχετικά με την στάση που τήρησαν οι ευρωβουλευτές των δύο κομμάτων, κατά την ψηφοφορία του ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία.

Όπως αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης, για ακόμα μια φορά, τόσο η στάση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και εκείνη της Νέας Δημοκρατίας κινήθηκαν στα όρια του πολιτικού παραλογισμού.

«Ενώ οι κ κ Τσίπρας και Καμμένος επιχειρηματολόγησαν με θέρμη υπέρ της νομιμότητας αλλά και της σκοπιμότητας πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στήριξαν το ψήφισμα υπέρ του εμπάργκο!

Από την άλλη, οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καταψήφισαν την πρόταση της παραγράφου για το εμπάργκο, παρόλο που τις τελευταίες μέρες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρωτοστατεί κατά της συγκεκριμένης συμφωνίας!».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρει ότι ο ίδιος και η συνάδελφός του, Εύα Καϊλή, παρέμειναν συνεπείς τόσο με τη στάση της παράταξης στη Βουλή των Ελλήνων, όσο και με τις πάγιες θέσεις της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας