Σάββατο - 16 Δεκεμβρίου 2017
Wednesday, 22 November 2017 10:10

Ανδρουλάκης: Να κάνουν στην άκρη όσοι συμβολίζουν το πελατειακό κράτος

Ανδρουλάκης: Να κάνουν στην άκρη όσοι συμβολίζουν το πελατειακό κράτος

«Δεν θα κάνω καμία τάση, ούτε δέχομαι τον χαρακτηρισμό "νούμερο δυο"».

Αίθουσα Σύνταξης

Την ανάγκη ο νέος ενιαίος Κεντροαριστερός φορέας να είναι θεσμικό κόμμα και όχι αρχηγικό, επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος αναδείχθηκε δεύτερος στο β’ γύρο των εκλογών μετά τη Φώφη Γεννηματά.

«Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο μια αλλαγή στη θεσμική λειτουργία, να μην είμαστε ένα αρχηγικό κόμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε δε ότι οι πολίτες που συμμετείχαν στις εκλογές έστειλαν ένα μήνυμα πολιτικής ανανέωσης που αφορά και την ηγετική ομάδα.

«Τα στελέχη που συμβολίζουν πελατειακό κράτος, δημαγωγίες και έχουν πληγώσει τον ελληνικό λαό», συνέχισε, «πρέπει να πάνε στην άκρη και να εμφανιστεί κάτι καινούργιο, κάτι πραγματικά καινούργιο, να το αγκαλιάσει ο κόσμος».

«Δεν θα κάνω καμία τάση, ούτε δέχομαι τον χαρακτηρισμό "νούμερο δύο"» δήλωσε ακόμα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Έχω συνεργαστεί με όλους τους προέδρους» είπε. «Τους τίμησα και τους τιμώ. Η αντίληψή μου είναι ότι δεν χρειάζονται ρόλοι. Όλοι μαζί πρέπει να φτιάξουμε μια μεγάλη θεσμική παράταξη» πρόσθεσε.

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας