Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Thursday, 26 October 2017 16:28

ΑΝΕΛ: Ο Μητσοτάκης διέγραψε την Παπακώστα για να δηλώσει υποταγή στον Άδωνι

ΑΝΕΛ: Ο Μητσοτάκης διέγραψε την Παπακώστα για να δηλώσει υποταγή στον Άδωνι

«Μεταμορφώνεται η ΝΔ σε Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό».

Αίθουσα Σύνταξης

Σκληρή ανακοίνωση αναφορικά με τη διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από την Κ.Ο. της Ν.Δ. εξέδωσαν οι ΑΝΕΛ, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η σχετική απόφαση ελήφθη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να δηλώσει υποταγή στον αντιπρόεδρό του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Δεν περιμέναμε στο βωμό της μεταμόρφωσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο επίσημα πλέον επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης να τη διαγράψει προκειμένου να δηλώσει υποταγή στον αντιπρόεδρό του», σημειώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Ακόμη, διευκρινίζουν ότι ο Πάνος Καμμένος πρότεινε στην κ. Παπακώστα τη συμμετοχή της στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τα ΑμεΑ, για «να εισηγηθεί νομοθετικά μέτρα για θέματα που αφορούν τα τέκνα με ειδικές ανάγκες στρατιωτικών, λόγω της βιωματικής της εμπειρίας και βαθιάς γνώσης της στα θέματα που απασχολούν την επιτροπή».

Η διαγραφή της βουλευτή της ΝΔ ήρθε μία ημέρα μετά από την έντονη αντιπαράθεση που είχαν χθες στη Βουλή ο κ. Καμμένος και ο κ. Γεωργιάδης, αλλά και την τοποθέτηση της ίδιας, η οποία εξελήφθη ως διαφοροποίηση από τη γραμμή του κόμματος.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας