Τρίτη - 20 Φεβρουαρίου 2018
Monday, 16 October 2017 22:46

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ!

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ!

Αν πιστεύετε πράγματι ότι οι αποφάσεις βγαίνουν στο όνομα του λαού...

Γιάννης Ντάσκας

Μέσω κυκλωμάτων τραπεζικών, επιχειρηματιών και πολιτικών η χώρα λεηλατήθηκε, εικονικά χρέη κατασκευάστηκαν μνημόνια έναντι αστρονομικής αμοιβής χαλκεύθηκαν, χιλιάδες άνθρωποι που εργάστηκαν νόμιμα σε όλη της ζωή τους τρομοκρατήθηκαν από την αναγκαστική ανεργία, τις περικοπές συντάξεων, τις απώλειες των κατοικιών τους και από την τρομοκρατία αυτή το αίμα έρευσε και ρέει με αυτοκτονίες χιλιάδων σε αυτά τα χρόνια της κρίσης.

Image result for συνταξη

Ηδη ανακοινώθηκε πως βρέθηκαν εγκληματικές οργανώσεις και μέσα σε Τράπεζες και συντάχθηκαν κατηγορητήρια για αυτές.
Άλλα κατηγορητήρια τα "τσαλάκωσαν" αναιτιολόγητα δικαστικοί λειτουργοί, άλλα είναι κρυμμένα σε συρτάρια, άλλα παραγράφηκαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ, στο εξωτερικό είναι κρυμμένα δισεκατομμύρια απο τη λεηλασία αυτή.

Related image

Τα ονόματα της εγκληματικής οργάνωσης στην Τράπεζα Πειραιώς παραμένουν άγνωστα, όπως και άλλων με λευκά κολλάρα που παραπέμπονται σε δίκες.
Αυτά δεν θα συνέβαιναν σε χώρες με πραγματική δημοκρατία, όπου όλοι είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
Στις ΗΠΑ, στη Βρετανία, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στη Σουηδία δίδονται αμέσως στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτά και οι δίκες έχουν πραγματική δημοσιότητα.

Image result for λευκα κολαρα

Η οικογένεια Τσοχατζόπουλου αποδεδειγμένα ρήμαξε τα δημόσια ταμεία, είναι και απο την πολιτική δράση του Ακη υπεύθυνος για το χάλι και τις αυτοκτονίες.
Δηλαδη την απώλεια ζωών.

Και όμως όλοι είναι έξω (η Γερμανίδα σύζυγος απηλλάγη πριν μάθει καλά-καλά το κοινό ότι κατηγορήθηκε...) με διαδικασίες εξπρές και ΧΩΡΙΣ ουσιαστικά να βρεθούν και τα χρήματα. Ο Ακης με αγωγή ζητά και μεγίστη αποζημίωση, πάνω απο 250 χιλιάδες ευρώ!!!
Οι αποφάσεις βγαίνουν στο όνομα του λαού παντού στις δημοκρατίες για να είναι σύμφωνες με το περι δικαίου αίσθημα.

Image result for ακης τσοχατζοπουλος

Ακόμα και μια από αυτές τις εταιρείες γκάλλοπ της ονομασθείσας από τον Κ. Μητσοτάκη "Διαπλοκής", μία που να ανήκει από τους ονομασθέντες από τον Κ. Καραμανλή "νταβατζήδες" εάν κάνει γκάλλοπ θα βγει ως αποτέλεσμα ότι δεν αποδόθηκε Δικαιοσύνη και δεν αποδίδεται με τις συνθήκες που προαναφέρουμε στους εγκληματίες του λευκού κολλαρου.
Δεν χρειάζεται καν η πολύ σωστή τοποθέτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή (και του ΚΚΕ και χιλιάδων άλλων) στην υπόθεση της Ηριάννας για να επηρεασθεί η κοινή γνώμη.

Image result for κοσμος ηριαννα

Η ίδια εταιρεία να κάνει γκάλοπ για την απόρριψη των αιτήσεων της Ηριάννας να βγει απο τη φυλακή, για την "ευθύνη" της επειδή είναι σύντροφος ατόμου που κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για τους "Πυρήνες της Φωτιάς" το αποτέλεσμα συντριπτικά θα λέει:
"Ανοίξτε τις πόρτες στην Ηριάννα, δεν μας τρομοκρατεί αυτή και οι σύντροφοί της"...

Για την καταγραφή:

Το Εφετείο δεν βρήκε λόγους να αποφυλακιστεί η Ηριάννα, μέχρι τη δίκη σε δεύτερο βαθμό.


Αν αρχίσουμε σήμερα δεν θα τελειώσουμε ούτε τα Χριστούγεννα την καταγραφή όσων εγκληματιών του λευκού, τραπεζικού, πολιτικού, επιχειρηματικού ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ κολλάρου είναι εκτός φυλακής και οριστικά και μέχρι να γίνει η δίκη στο δεύτερο βαθμό...

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας