Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Friday, 10 November 2017 15:53

Aντεπίθεση Καμμένου: Όταν θα μπει ο Μαρινάκης μέσα, να δω τι θα κάνουν!

Aντεπίθεση Καμμένου: Όταν θα μπει ο Μαρινάκης μέσα, να δω τι θα κάνουν!

Ευθεία επίθεση εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» που αναφέρεται στον ίδιο, εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος.

Αίθουσα Σύνταξης

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για στοχοποίησή του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας: «έχει αγοράσει επτά εφημερίδες για να χτυπάει εμένα και την κυβέρνηση».

Μάλιστα δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα προς όσους υπερασπίζονται τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όταν θα μπει ο Μαρινάκης μέσα, να δω τι θα κάνουν όλοι αυτοί».

Μάλιστα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας.

«Επειδή συνεχίζονται τα ανακριβή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Τα Νέα» που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και για να τελειώνει κάθε συζήτηση, παραθέτουμε την άδεια εξαγωγής τελικού χρήστη όπου φαίνεται ξεκάθαρα η διακρατική συμφωνία υπογεγραμμένη από το κράτος της Σαουδικής Αραβίας. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας