Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Wednesday, 23 August 2017 00:03

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΘΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΘΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!

Διαβάστε το πολύ προσεκτικά,λέξη προς λέξη για να καταλάβετε τι μας λένε και τι έρχεται.

Γιάννης Ντάσκας
Είμαστε στα 2017, κυβερνά επι 2,5 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, ενώ διακριτικά κρατάει αποστάσεις από την Σαμαρομητσοτακικοβενιζελική Νέα Δημοκρατία η καραμανλική πτέρυγα.
 
Η Νέα Δημοκρατία,το ΠΑΣΟΚ,το Ποτάμι με όλα τα συστημικά ΜΜΕ βοβαρδλίζουν τον ελληνικό λαό για το μεγάλο λάθος που έκανε το 2015 και έφερε αυτή την κυβέρνηση στην εξουσία.
Περιγράφουν αυτά τα 2,5 χρόνια την πορεία που κάνει η χώρα από το κακό στο χειρότερο και σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους πάμε ολοταχώς στο βάθος του γκρεμού στον οποίο έχουμε πέσει και εκεί απλά θα σκάσει η χώρα με πάταγο και θα διαλυθεί.
 
Η μόνη χαραμάδα κατά πώς μας λένε για να γλιτώσει τη διάλυση είναι να γίνουν άμεσα εκλογές ,μήπως και η δική τους "παλινορθωμένη"κυβέρνηση καταφέρει να παρακαλέσει τους δανειστές,κυρίως του Γερμανούς,να μας κρατήσουν εκεί στον πάτο ,λίγο πριν την διάλυση και σε βάθος ετών πολλών να μας ανασύρουν.
 
Αυτή είναι η κατάσταση ,όπως περιγράφεται από τον ΔΟΛ,τον Ομιλο Αλαφούζου,τον Θέμο,τα κανάλια που είναι στο πλευρό τους,εκτός της κρατικής και αυτής όχι σε όλο της το εύρος.
Εμείς σταθερά διαβάζουμε την ΑΥΓΗ με την ελπίδα,ότι θα πάρουμε μια ελπίδα ζωής,αφού τελευταία και μετά από μας θα πεθάνει η ελπίδα.
 
Στο τέλος και αυτού του τρίτου κατά σειρά κατάμαυρου καλοκαιριού ένα ρεπορτάζ της ΑΥΓΗΣ μας δίνει ελπίδες όχι απλώς επιβίωσης ,αλλά ταχύτατης ανάκαμψης της οικονομίας.Οχι απλά ότι θα μείνουμε στο γκρεμό , χωρίς ακόμα  να τσακιστούμε,αλλά να τρέξουμε για επενδύσεις σοβαρές,όπως κάνει το τελευταίο δίμηνο ο ...Παναθηναίκός που είχε μείνει εκτός νυμφώνος.
 
Επειδή το ρεπορτάζ μπορεί να είναι της ΑΥΓΗΣ ,αλλά παραείναι αισιόδοξο,σπεύδουμε να το αναδημοσιεύσουμε γιατί μπορεί να είναι κανείς οπαδός και να πιστεύει στην Αντιπολίτευση και τα μαύρα μαντάτα της,αλλά μπορεί να θέλει και να προλάβει το τρένο,έστω και με μηχανοδηγό τους Τσίπρα-Καμμένο
 
ΙΔΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΥΓΗ στις 22 Αυγούστου 2017.
 
ΤΙΤΛΟΣ: "ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Χ.Α. "ΒΛΕΠΕΙ" Η HANDELSBLATT"
 ΚΕΙΜΕΝΟ:
"Φως στο τούνελ διακρίνουν για την ελληνική οικονομία χθεσινά δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου.
Ειδικότερα η HANDELSBLATTμιλάει για ισχυρή ανάκαμψη  της ελληνικής οικονομίας επικαλούμενη τις προβλέψεις των πιστωτών της χώρας,αλλά και των οίκων αξιολόγησης ,για τον ρυθμό ανάπτυξης ,την έξοδο στις αγορές,αλλά και την άνοδο του Χρηματιστηρίου.Προσθέτει ,πάντως ,οτι ο ασθενής δεν έχει αναρρώσει ακόμη πλήρως.Επίσης η DIE WELT υποστηρίζει ότι ύστερα από οκτώ χρόνια κρίσης έρχονται καλύτερες ειδήσεις για την Ελλάδα και ότι η οικονομία αναπτύσσεται και πάλι.
Στο δημοσίευμα της Handelsblatt, αναφέρεται συγκεκριμένα ότι ενώ το Φεβρουάριο του 2016 ο δείκτης του Χρηματιστηρίου βρισκόταν στις 442 μονάδες, σήμερα έχει αυξηθεί κατά 90%.
 
Η επίδοση αυτή ,κατά τον συντάκτη του δημοσιεύματος,οφείλεται κυρίως στις αγορές ξένων επενδυτών.Μάλιστα επικαλείται αναλυτές που διακρίνουν την αρχή ενός μεγάλου ράλυ στο Χρηματιστήριο,καθώς-σε αντίθεση με άλλα-έχει ακόμα περιθώρια ανάπτυξης.
Με 830 μονάδες,σημειώνει η εφημερίδα,ο δείκτης απέχει ακόμα πολύ από τις 5.000 μονάδες που βρισκόταν προ κρίσης.Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι και τα μακροοικονομικά στοιχεία είναι καλά,ότι μετά από εννέα χρόνια ύφεσης ,με μια μικρή διακοπή ανάκαμψης το 2014,φέτος προβλέπεται να αυξηθεί το ΑΕΠ και πως ο προυπολογισμός έχει εξυγιανθεί.
 
Ακόμα,φαίνεται να έχει εξαλειφθεί ο κίνδυνος του GREXIT. Επιπλέον, μετά τις γερμανικές εκλογές,η κυβέρνηση μπορεί να προσβλέπει σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις,για την ελάφρυνση του χρέους,καθώς το σημερινό του επίπεδο,του 180% του ΑΕΠ δεν είναι βιώσιμο.
Προσθέτει πάντως ,πως ο ασθενής δεν έλαβε ακόμα εκιτήριο,καθώς η χώρα συνεχίζει να εξαρτάται από δανεικά και τον Σεπτέμβριο ξεκινάει η τρίτη αξιολόγηση του προγράμματος.
 
Η DIE WELT σημειώνει ,πως ύστερα από οκτώ χρόνια συλλογικής κατάθλιψης,πληθαίνουν οι ενδείξεις πως το οικονομικό κλίμα βελτιώνεται εν μέρει και εκτιμά ότι αναμένεται ανάπτυξη 2% για το 2017.
Ωστόσο, επισημαίνει ότι οι εικόνες αστέγων, συνταξιούχων, απεργών του δημοσίου και άνεργων νέων εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν την ελληνική οικονομία,καθώς μεταξύ άλλων η ανεργία φτάνει στο 23%"
 
Αυτά λέει το δημοσίευμα. Και ανάκαμψη. Και ανάπτυξη. Και επενδύσεις.Και Χρηματιστήριο σε ράλι ανόδου.Και επενδυτές. Και ότι ο προυπολογισμός ΕΧΕΙ ΕΞΥΓΙΑΝΘΕΙ!!!Και ελάφρυνση χρέους με συγκεκριμένες δεσμεύσεις της Γερμανίας.
Εμείς προσθέτουμε τα εξής:
 
ΤΟ χρέος της Ελλάδας ήταν χρέος προς Τράπεζες. Αρα μπορούσε να το κουμαντάρει άνετα με αναχρηματοδότηση κλπ,όπως γίνεται με τις Τράπεζες. Αλλά το πήρε το γερμανικό κράτος για να μας εκβιάζει με το γνωστό άθλιο τρυκ του Σόϊμπλε "Δεν θα το εγκρίνει η γερμανική Βουλή"...
 
Τώρα που τρώνε σφαλιάρες μαζεμένες από τον Ερντογάν, βλέπουν την σταθερή αξία της Ελλάδας και βάζουν μυαλό.
 
Α... Ναι... Και μια διευκρίνηση:
Το δημοσίευμα αυτό δεν ήταν της ΑΥΓΗΣ.
Πλάκα κάναμε...Ηταν ,όσο και αν δεν το  πιστεύετε της ...ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ,22 Αυγούστου 2017 σελ 3.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ανήκει στον Ομιλο Αλαφούζου.Εκεί ανήκει και ο Μπάμπης...Και η μεγάλη παρέα που τα βλέπει όλα μαύρα και κατάμαυρα...
 
 
 
 
 
Οπως διαβάσατε πηγή της είναι τα γερμανικά ΜΜΕ ,αυτά που τροφοροτούσαν ως σήμερα την Αντιπολίτευση με μαύρα μαντάτα.
Αυτά τα γερμανικά ΜΜΕ λένε στους Γερμ,ανούς "τρέξτε να προλάβετε στην Ελλάδα το τρένο της ανάπτυξης.
Και πράγματι σας βεβαιώνουμε μετά λόγου γνώσεως ότι τρέχουν (και Γερμανοί).

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας