Κυριακή - 21 Ιανουαρίου 2018
Wednesday, 20 December 2017 07:58

Ασημακοπούλου: Η κυβέρνηση είναι σούπερ happy και πουλάει σούπερ success story

Ασημακοπούλου: Η κυβέρνηση είναι σούπερ happy και πουλάει σούπερ success story

«Αυτό δεν είναι στόμα» είπε για τον Παύλο Πολάκη.

Αίθουσα Σύνταξης

«Με έχει κουράσει το ψέμα της κυβέρνησης. Έχουμε ξεχάσει τι είναι αλήθεια» δήλωσε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η κ. Ασημακοπούλου, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ανέφερε πως «η κυβέρνηση είναι σούπερ happy και πουλάει σούπερ success story» ενώ εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα μείνει στην εξουσία μέχρι την τελευταία ημέρα σημειώνοντας πως η ΝΔ θα συνεχίσει να αναδεικνύει θέματα.

Επίσης, η κ. Ασημακοπούλου αναφέρθηκε και στον Παύλο Πολάκη με τη φράση: «Αυτό δεν είναι στόμα».

Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως οι Έλληνες έχουν χάσει την αισιοδοξία και την ελπίδα τους και πως οι πολίτες έχουν σοβαρά προβλήματα, τονίζοντας πως την ενοχλεί η μιζέρια και η αίσθηση που υπάρχει στο κόσμο ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.

Ξεκαθάρισε πως γνωρίζει ότι οι Συριζαίοι δεν τη συμπαθούν και για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο είπε πως «είναι θεωρητικός, έχει ένα ύφος και είπε πως διαφωνεί με όλα όσα λέει».

Είπε δε πως «δεν περίμενε να είναι ο αγαπημένος των θεσμών». Παράλληλα για τον Γιάνη Βαρουφάκη τόνισε πως «είναι ερωτευμένος με τον εαυτό του και για τον κ. Ατχισόγλου είπε πως λέει τα ίδια ψέματα με τους άλλους».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας