Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 10 March 2017 21:11

Αυγενάκης: Η κυβέρνηση να πει την αλήθεια για το θέμα της φέτας

Αυγενάκης: Η κυβέρνηση να πει την αλήθεια για το θέμα της φέτας

Eρώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου και τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Τσιρώνη σχετικά με την συμφωνία για τη CETA κατέθεσε ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Αίθουσα Σύνταξης

Ο κ. Αυγενάκης κάνει λόγο για «πανικό και θράσος» των υπουργών επισημαίνοντας πως μετά τη σύναψη της Εμπορικής Συμφωνίας CETA μεταξύ της Ε.Ε. - Καναδά, συνεχίζεται η διγλωσσία των στελεχών της Κυβέρνησης για το θέμα της φέτας.

Στην ερώτησή του ο κ. Αυγενάκης υπενθυμίζει πως ο υπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Γιώργος Κατρούγκαλος επιχειρηματολόγησε υπέρ της υπερψήφισης της συμφωνίας ενώπιον όλων των ευρωβουλευτών και πως η κυβέρνηση δια του αρμοδίου τότε Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιώργου Σταθάκη, υπερψήφισε τη συμφωνία στο Συμβούλιο Υπουργών όταν η συμφωνία πήγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ παραθέτει δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης και καλεί την κυβέρνηση να ενημερώσει με παρρησία, όπως τονίζει, τον ελληνικό λαό και τους έλληνες παραγωγούς.

«Οφείλει να πει την αλήθεια, να αναλάβει τις ευθύνες της και να σταματήσει το λαϊκισμό και την τακτική του στρουθοκαμηλισμού, της διγλωσσίας και της συστηματικής και μεθοδευμένης εκτόξευσης ασυναρτησιών από υπουργούς, με προφανή στόχο να θολώσει τα νερά και να εξαπατήσει για μία ακόμη φορά τους αγρότες και κτηνοτρόφους» επισημαίνει ο κ. Αυγενάκης.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας