Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Wednesday, 07 February 2018 12:11

Βενιζέλος:«Οι καταθέσεις των τριών μαρτύρων δόθηκαν τις τελευταίες 45 μέρες»

Βενιζέλος:«Οι καταθέσεις των τριών μαρτύρων δόθηκαν τις τελευταίες 45 μέρες»

 

Για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αίθουσα Σύνταξης

Έκανε λόγο για επανάληψη της ιστορίας του 1989 με τα πάμπερς και είπε ότι οι καταθέσεις των τριών προστατευόμενων μαρτύρων δόθηκαν τις τελευταίες 45 ημέρες. Ισχυρίστηκε, δε, ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον «κράτος δικαίου».
Ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, διερωτήθηκε γιατί υπάρχουν προστατευόμενοι μάρτυρες αφού δεν πρόκειται ούτε για υποθέσεις δολοφονίας ούτε για εμπόριο ναρκωτικών.

Διερωτήθηκε, επίσης, ποιος τους έδωσε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα τους. Είναι αδύνατον, είπε, να δεχτεί η Βουλή να προχωρήσει τις διαδικασίες αν οι τρεις αυτοί μάρτυρες δεν υποστούν την βάσανο της εξέτασης από τη Βουλή.
Τόνισε, μάλιστα, ότι οι μάρτυρες αυτοί δεν θα μείνουν για πάντα στη σκιά. Αφού υπογράμμισε ότι με τους υπουργούς θα ασχοληθεί η επόμενη Βουλή μετά τις εκλογές, τόνισε με έμφαση ότι τώρα ο ίδιος θα ασχοληθεί με τους συκοφάντες ψευδομάρτυρες και τους ηθικούς αυτουργούς εντός κι εκτός της Δικαιοσύνης.

Υποστήριξε επίσης ότι από την Αμερική δεν ήλθε κανένα στοιχείο που να εμπλέκει πολιτικούς. Μίλησε επίσης για σκηνικό οχετού που έχει στηθεί με τη συνεργασία και των δικαστικών αρχών.
Προανήγγειλε, επίσης, ότι θα κινηθεί νομικά.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας