Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Thursday, 08 June 2017 20:19

ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙCA

ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙCA

Bόμβες για την άλωση και του τομέα των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών απο τη ΖΗΜΕΝΣ και άλλες γερμανικές εταιρείες "έσκασαν" στην εκπομπή "ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" στο "ΑΤΤΙCA" με τον Στέργιο Καλόγηρο και την Αννα Τσίμου.

Κώστας Ντέμος

Αποκαλύφθηκε ότι μια υπόθεση με μίζες κλπ βρίσκεται επί 2 χρόνια σε ένα δικαστικό συμβούλιο και το σιδηροδρομικό δίκτυο σε εγκατάλειψη ,με ζητούμενο μίζες κρυμμένες σε δήθεν κόστη.

Είναι χαρακτηριστική η αποκάλυψη ότι ένα έργο αξίας 35 εκατομ ευρώ με διάφορα κόλπα πήγε στα 210 εκατομμύρια στον ΟΣΕ και παρα τα κόλπα το δίκτυο έμεινε γυμνό τόσο ώστε να γίνει το πολύνεκρο δυστύχημα απο τεχνικές ανεπάρκειες.

Στην εκπομπή αποκαλύψεις με έγγραφα κάνει ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας και ο επι χρόνια επικεφαλής των υπηρεσιών του ΟΣΕ Μάνος Παναγιώτου.

Ιδού η εκπομπή:

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας