Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Tuesday, 19 September 2017 14:51

Βορίδης: Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ κατάλαβαν ότι έχουν εξαπατηθεί

Βορίδης: Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ κατάλαβαν ότι έχουν εξαπατηθεί

«Είναι αναγκαίες οι εκλογές για να τελειώνει μια κατάσταση».

Αίθουσα Σύνταξης

«Η κυβέρνηση είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλει την επένδυση των Σκουριών» τόνισε ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Δεν την ήθελε όταν ήταν στην αντιπολίτευση, πολεμούσε με νύχια και με δόντια γι αυτό το πράγμα και δεν τη θέλει και τώρα» είπε ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε: «Μπορεί να πιεστεί, μπορεί να δημιουργηθούν οι συνθήκες, μπορεί να πάει πάλι σ' αυτά που λέει, στις αντιφάσεις, στις αντινομίες, στις αυταπάτες, στους έντιμους συμβιβασμούς. Αλλά ότι δεν τη θέλει, δεν τη θέλει».

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Βορίδης είπε πως ο ίδιος δεν θέλει να κάνει τον προφήτη για το θέμα των εκλογών, αλλά τις θεωρεί, όπως είπε, αναγκαίες. «Είναι αναγκαίες για να τελειώνει μια κατάσταση, όπου έχουμε αποδεδειγμένα μια κυβέρνηση που δεν μπορεί. Δεν υπάρχουν πλέον ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι, που κατάλαβαν ότι έχουν εξαπατηθεί, που τους κοροϊδέψανε, που τους είπαν άλλα και κάνουν άλλα, αυτοί κυρίως που δεν βλέπουν κανένα μέλλον και καμία προοπτική» υπογράμμισε.

Για το θέμα της ρύπανσης στον Σαρωνικό, ο κ. Βορίδης καταλόγισε απάθεια και αδιαφορία σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του προβλήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος να ενεργήσει, ο οποίος να πάρει την ευθύνη, ο οποίος να συζητήσει για το πώς θα οργανωθεί το ζήτημα των αποζημιώσεων που είναι κεντρικό θέμα».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας