Κυριακή - 18 Φεβρουαρίου 2018
Saturday, 09 December 2017 16:40

ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ, ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ...

ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ, ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ...

Τι αποκαλύπτουν Πολλάκης, Νικολόπουλος και δικαστές...

Γιάννης Ντάσκας

Αγώνα μέχρις εσχάτων απο την διαπλοκή για να πέσει η κυβέρνηση.
Οχι γιατί δεν αντέχουν την Αριστερά ( για το αν είναι Αριστερά η Κατσίμη στην ΕΡΤ θου Κύριε...) και τους ΑΝΕΛ.
Αλλά φοβούνται την ....ανεξέλεγκτη Δικαιοσύνη και τις έρευνες που γίνονται χωρίς κάποιος να τις κουκουλώνει, χωρίς να φρενάρει δικαστές κλπ.

Οι έρευνες για τις μίζες στα εξοπλιστικά, στα φάρμακα, στα νοσοκομεία, στα Πανεπιστήμια, οι καταλήψεις θέσεων νευραλγικών με πλαστά πτυχία που αποτέλεσαν για χρόνια βιομηχανία με μάνατζερ στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ, έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε να υπάρχουν ήδη οι πρώτες καταδίκες.

Αποτέλεσμα εικόνας για ζυγαρια δικαιοσυνησ

Οι έρευνες για την απίστευτη λεηλασία στις τράπεζες με θαλασσοδάνεια και διαφημιστικά πακέτα σε "μαϊμούδες" επίσης έχουν προχωρήσει και προχωρούν. Διώξεις σε στενούς συνεργάτες του Μιχ. Σάλλα έχουν προκαλέσει πανικό στην άλλοτε πανίσχυρη ελιτ του Κολωνακίου, η οποία καθάριζε με ένα τηλεφώνημα κάποτε.
Θυμάστε τον άλλοτε πανίσχυρο "σουπερμαρκετά" Αρβανιτίδη που αλώνιζε τα γήπεδα με τη Βέροια και όταν ανακοινώθηκαν κομπίνες (προϊόντα με μαϊμού ετικέτες...) στα "σουπερ μάρκετ" τα άφησε;
Δικάστηκε ποτέ;

Αποτέλεσμα εικόνας για σουπερ μαρκετ αρβανιτιδησ

Μόλις προχθές έγινε γνωστό ότι είναι μπλεγμένος στο ποδόσφαιρο. Τι απέγιναν και ποιός ξεπλένει τα τεράστια ποσά που αποκόμισε;
Ποιό ρόλο είχαν τραπεζικά στελέχη στην υπόθεση αυτή και στις παράνομες "διευκολύνσεις";
Στο χώρο των Συνεταιριστικών Τραπεζών πορίσματα της Δικαιοσύνης και του ΣΔΟΕ αποκαλύπτουν λεηλασία με πολιτική συγκάλυψη και ήδη η Δικαιοσύνη ξεπερνά ορισμένα πολιτικά εμπόδια και φτιάχνει κατηγορητήρια...

Στο χώρο της Υγείας ο Παύλος Πολλάκης αποκάλυψε το κόλπο που κάνουν σε πολλά κρατικά νοσοκομεία για να αγανακτήσει ο κόσμος και να πάρει με τις λεμονόκουπες τους πολιτικούς.
Εγραψε το πάθημα συγγενούς του που τον άφηναν σε βρόμικα σεντόνια "γιατί δεν υπάρχει τίποτα στα κρατικά νοσοκομεία". Όταν πήγαν για έρευνα βρέθηκε γεμάτη η αποθήκη...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Το ίδιο ακριβώς εμείς ζήσαμε στο Ιπποκράτειο παρότι, υποτίθεται, ότι είχαμε και στήριξη εκ των έσω...Νο μάνεϊ, νο σεντόνια, νο κουτάλια, νο χαρτοπετσέτες, νο νερό...
"Ετσι τα κατάφερε αυτή η κυβέρνηση.
Μας άφησε χωρίς μια πετσέτα" μας είπαν...

Στο σκάνδαλο της NOVARTIS υπάρχουν δυο μάρτυρες υπό προστασία που μιλούν για μίζες σε πολιτικούς και γιατρούς...
Κάνουν λυσσώδη αγώνα να τους μάθουν και να τους εξουδετερώσουν με απειλές και έκθεση σε κίνδυνο, όπως και κρίσιμους μάρτυρες σε άλλα σκάνδαλα π.χ. σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ, Καρούζου κλπ.
Ρεπορτάζ λέει, στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του γνωστού αστεριού της διαπλοκής αποκάλυπτε πότε ταξίδεψε στις ΗΠΑ ο δικηγόρος Σαράκης μαζί με τους υπο προστασία μάρτυρες.
Αρα η πανίσχυρη διαπλοκή από τα εισιτήρια θα βρει ποιοί είναι οι μάρτυρες, αν τους άφησαν αβοήθητους και ταξίδεψαν με τα πραγματικά τους ονόματα...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΟΒΑΡΤΙΣ

Θέσεις έχουν καταληφθεί με πλαστά πτυχία και τώρα η κυβέρνηση αφήνει ελεύθερες τις έρευνες και τις δίκες...Οι πρώτες καταδίκες, όμως είναι βαριές για τις...καθαρίστριες που "τρώνε" 15-20 χρόνια κάθειρξη.
Η επώνυμη κυρία απο την αυλή του Α. Σαμαρά έφαγε μόνο 12 μήνες για καραμπινάτα πλαστά πτυχία.
Για την υπόθεση αυτή διεξάγουμε έρευνα και έχουμε στείλει στην πρόεδρο του ΔΟΑΤΑΠ συγκεκριμένα ερωτήματα με ονόματα κλπ.
Μας υποσχέθηκε απάντηση σύντομα.

Ως τότε δεν δημοσιεύουμε την επιστολή με τα ερωτήματα, αλλά δημοσιεύουμε μια κρίσιμη ερώτηση του Νίκου Νικολπουλου για τα πλαστά πτυχία:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Θέμα: Βιομηχανία πλαστών πτυχίων. Πρώην βουλευτής Αχαΐας και Πατρινός δικηγόρος, αγόρασαν πλαστά πτυχία για τους κανακάρηδες τους!

Αποτέλεσμα εικόνας για πλαστα πτυχια

Δύο πολύ μεγάλα ονόματα της Πάτρας, ο ένας πρώην βουλευτής και ο άλλος μεγαλοδικηγόρος, φέρονται να έχουν αγοράσει πλαστά πτυχία για τα παιδιά τους, από Πανεπιστήμια του εξωτερικού!

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα, πρόκειται για δύο από τις χιλιάδες ανάλογες περιπτώσεις, που συνθέτουν την όζουσα υπόθεση χορήγησης πλαστών πτυχίων, από υπαρκτά ή ανύπαρκτα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.
Όπως υποστηρίζει ο Γιάννης Ντάσκας, το κύκλωμα χορηγούσε χιλιάδες πτυχία μέσω Κύπρου, Αγγλίας και άλλων χωρών, με το … αζημίωτο φυσικά. Οι τιμές για κάθε πτυχίο ανέρχονταν, ανάλογα και με το Πανεπιστήμιο που ανέγραφαν, σε αρκετές χιλιάδες ευρώ: «Αν μιλάμε για πτυχία με διδακτορικό, αυτά μπορεί να κόστιζαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ!».

Όπως αποκαλύπτει ο Γιάννης Ντάσκας, «οι πιστοποιήσεις γίνονταν μέσω του αμαρτωλού Ιδρύματος που λέγεται ΔΟΑΤΑΠ (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης) και έτσι εμφανίζεσαι πως έχεις τελειώσει Πανεπιστήμιο του εξωτερικού, χωρίς στην πραγματικότητα να έχεις περάσει … ούτε απ’ έξω!».

Σχετική εικόνα

Όπως συμπληρώνει ο κ. Ντάσκας: «Το κακό είχε παραγίνει με τα αγορασμένα, με διάφορους τρόπους, πτυχία. Δεν έγινε κανένας ουσιαστικός έλεγχος πουθενά. Όπως για παράδειγμα μια κυρία ετών 50, η οποία ασκούσε επί… 20 χρόνια τη δικηγορία με κανονική πινακίδα στο γραφείο της στο κέντρο της Αθήνας, αν και δεν είχε πάρει ποτέ πτυχίο Νομικής! Σκαλίζοντας αυτή την υπόθεση, φθάσαμε στον περίφημο ΔΟΑΤΑΠ, τον κρατικό οργανισμό αναγνώρισης τίτλων σπουδών από το εξωτερικό, το παλιό διαβόητο για τα σκάνδαλα ΔΙΚΑΤΣΑ».

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το θέμα των πλαστών πτυχίων είχε απασχολήσει και στο παρελθόν το πανελλήνιο και είχε αντίκτυπο στην Αχαϊκή τοπική κοινωνία. Η βιομηχανία «πλαστών πτυχίων» είχε την κορύφωση στην «παραγωγικότητά» της την εποχή των «χρυσών αγελάδων» όμως και στην εποχή της κρίσης… τα κυκλώματα δεν σταμάτησαν την λειτουργία τους.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας παρακαλείσθε να απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα:

Έχει προωθηθεί ο φάκελος από εσάς προκειμένου να ασχοληθεί η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης και, εάν ήδη έχει γίνει έλεγχος, υπάρχει πόρισμα στο οποίο συμπεριλαμβάνονται γόνοι της καλής κοινωνίας και παιδί πρώην βουλευτή Αχαΐας;

Ποιοι παρεπέμφθησαν στη Δικαιοσύνη από τα μέλη του κυκλώματος της «βιομηχανίας πλαστών πτυχίων» που χορηγούσε χιλιάδες πτυχία μέσω Κύπρου, Αγγλίας και άλλων χωρών, με το… αζημίωτο, μέσω του αμαρτωλού Ιδρύματος που λέγεται ΔΟΑΤΑΠ;

 

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας