Τετάρτη - 17 Ιανουαρίου 2018
Tuesday, 17 October 2017 12:54

Χατζηδάκης: H κυβέρνηση δεν μπορεί να περάσει το face control των αγορών

Χατζηδάκης: H κυβέρνηση δεν μπορεί να περάσει το face control των αγορών

«Ο Τσίπρας στο εξωτερικό λέει αυτά που είναι αναγκαίο να πει και στην Ελλάδα λέει άλλα».

Αίθουσα Σύνταξης

«Νομίζω το βασικό που πρέπει να επιτευχθεί με αυτήν την κυβέρνηση είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι αδύνατο να επιτευχθεί, και αυτό είναι η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης. Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να περάσει το face control των αγορών», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας στον Realfm 97,8 αναφέρθηκε στο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ καθώς και στις επενδύσεις.

«Εμφανίζεται ως Ιανός, σε ένα ακροατήριο όταν είναι προς τα έξω λέει όλα αυτά τα πράγματα που κάποια στιγμή κατάλαβε ότι είναι αναγκαίο να τα πει, και στη συνέχεια μόλις γυρνάει στην Ελλάδα, έχουμε το άλλο πρόσωπο του Ιανού. Έχουμε όλα αυτά τα οποία έχουμε ζήσει τον τελευταίο μήνα όπως με το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, με τις άλλες εμπλοκές που είχαμε στις Σκουριές" δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Για εμάς ο πιο σημαντικός παράγοντας για να προχωρήσουμε, να ησυχάσουμε μια και καλή από τα μνημόνια και να γίνουμε μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα είναι να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη. Η Ελλάδα να στείλει ένα μήνυμα ευχάριστης έκπληξης στις αγορές, στους επενδυτές και όλοι να μας κοιτάξουν με μία διαφορετική ματιά», υπογράμμισε ο κ. Χατζηδάκης.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας