Τετάρτη - 17 Ιανουαρίου 2018
Wednesday, 11 October 2017 09:09

Χρηστίδης: Όσοι νομίζουν ότι βλάπτουν τη Γεννηματά, βλάπτουν την παράταξη

Χρηστίδης: Όσοι νομίζουν ότι βλάπτουν τη Γεννηματά, βλάπτουν την παράταξη

«Ας αφήσουν πια τις παλαιοκομματικές πρακτικές».

Αίθουσα Σύνταξης

Να αφήσουν τις παλαιοκομματικές πρακτικές καλεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, όσους επικρίνουν τη Φώφη Γεννηματά, με κριτήριο τα θετικά σχόλια προς αυτήν, από τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

Συγκεκριμένα, σε άρθρο του στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» ο κ. Ρουσόπουλος έγραψε, μεταξύ άλλων: «Η Φώφη θα αναμετρηθεί με όλους τους άλλους και όσοι την υποτιμούν, μάλλον θα εκπλαγούν για μία ακόμη φορά».

Απαντώντας σε επικριτικές αναφορές, με αφορμή το άρθρο του Θόδωρου Ρουσόπουλου, ο οποίος σχολιάζει θετικά τους μέχρι τώρα χειρισμούς της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τη συγκρότηση του νέου ενιαίου φορέα της προοδευτικής παράταξης, ανέφερε:

«Όσοι νομίζουν ότι βλάπτουν την Φώφη Γεννηματά, αναπαράγοντας δηλώσεις και άρθρα δημοσιογράφων, πλανώνται πλάνην οικτρά. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να βλάπτουν την παράταξη. Ας αφήσουν πια τις παλαιοκομματικές πρακτικές.

Κατά τα άλλα, αν μας είχαν ρωτήσει, θα τους είχαμε πει ότι γνωρίζουμε πολύ καλά την αρχαϊκή ρήση “φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας”. Άλλο οι φίλοι και άλλο οι “καλοθελητές”».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας