Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Sunday, 21 January 2018 10:15

Δένδιας: Τα συλλαλητήρια δεν βοήθησαν στην προώθηση των εθνικών θεμάτων

Δένδιας: Τα συλλαλητήρια δεν βοήθησαν στην προώθηση των εθνικών θεμάτων

«Όποιος από τη ΝΔ θέλει να πάει στα συλλαλητήρια, έχει το δικαίωμα να το πράξει».

Αίθουσα Σύνταξης

«Η ιστορική εμπειρία έχει αποδείξει ότι τα συλλαλητήρια δεν βοήθησαν τελικά στην προώθηση των εθνικών θεμάτων κατά επωφελή τρόπο», τόνισε ο Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του. «Αναγνωρίζω, βεβαίως, ότι πράγματι αποτελούσαν έκφραση της διαμαρτυρίας της κοινής γνώμης για τον σφετερισμό του ονόματος της Μακεδονίας και ότι για τους περισσότερους συμμετέχοντες τα κίνητρα ήταν αγνά. Από εκεί και πέρα, όποιο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας θέλει να συμμετάσχει ως άτομο, έχει το δικαίωμα να το πράξει», συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας μέσω της εφημερίδας «Νέα Σελίδα», που κυκλοφορεί αύριο.

Παράλληλα, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επισήμανε ότι η εθνική γραμμή που χάραξε η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι δεν έχει αλλάξει.

Όσον αφορά στην αύξηση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, ο κ. Δένδιας σημειώνει: «Σε όσα τεχνάσματα κι αν καταφύγει η κυβέρνηση, ακόμη και μέσω “μεταγραφών”, δύσκολα θα αποφύγει το πικρό ποτήρι της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες».

Ολόκληρη η συνέντευξη στη «Νέα Σελίδα» της Κυριακής

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας