Πέμπτη - 18 Ιανουαρίου 2018
Friday, 15 September 2017 06:02

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΝΑΡΚΟΠΛΟΙΟ ΗΡΩΙΝΗΣ!

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΝΑΡΚΟΠΛΟΙΟ ΗΡΩΙΝΗΣ!

Στο αρχείο οι "καταγγελίες" του ναρκέμπορου με τη βίλα στη Φιλοθέη...

Γιάννης Ντάσκας

Η δυσώδης "εμπορία" ηρωίνης σε πρωτοφανή για την Ευρώπη επίπεδα δεν αποκαλύφθηκε από ελληνικές αρχές. Αποκαλύφθηκε απο συντονισμένη και πολύ σοβαρή προσπάθεια της αμερικανικής DEA.

Η συμμετοχή στην αμερικανική αυτή υπηρεσία του πιο ικανού στα χρονικά της ΕΛΑΣ Ελληνα αξιωματικού, δηλαδή του Γιάννη Ραχωβίτσα δεν καθιστά την υπόθεση ελληνική.

Οι Αμερικανοί με τέτοια θέματα δεν παίζουν παιχνίδια και δεν καταλαβαίνουν απο "μεγέθη" σε Ψωροκώσταινες....

Image result for ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ  NOOR1
Αυτό μπορεί κανείς να το αντιληφθεί απο τα πλείστα ηχηρότατα παντοδύναμα ονόματα της αμερικανικής πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής, όπως P.X. ο επικεφαλής του δείκτη NASDAQ, τα οποία κυβερνούσαν τον κόσμο και την επομένη βρέθηκαν στις φυλακές με καθείρξεις μιας ζωής.

Πολλοί, βλέποντας την λειτουργία της Ελληνικής Δικαιοσύνης (ακόμα δεν έχουν συλληφθεί παρότι υπάρχει δίωξη για κακούργημα, οι υπεύθυνοι του εγκλήματος ρύπανσης με το πλοίο σαράβαλο, στο Σαρωνικό...) θεωρούν ότι η υπόθεση του ναρκόπλοιου μπορεί να κλείσει ακόμα και με απαλλαγή του τύπου που παρίστανε τον πλοιοκτήτη και αποθήκευε την ηρωίνη στη βίλα του στη...Φιλοθέη.

Αγνοούν τον βασικό κανόνα της αμερικανικής πολιτικής που λέει ότι "σφάζουμε το αρνί μόνο όταν παχύνει ή όταν είναι άρρωστο και θα αρρωστήσουν κι άλλα".

Related image

Αυτά τα βασικά επιβεβαιώνονται με την τροπή που παίρνει τώρα η υπόθεση.
Οι προσπάθειες του ναρκέμπορου να πλήξει την προισταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, να προκαλέσει ρήγμα υπέρ του στη Δικαιοσύνη και μαζί με αυτά να πλήξει και τον Πάνο Καμμένο, που μπήκε μπροστά στην υπόθεση αυτή κατέληξαν στο αρχείο. Mετά την έρευνα του Εισαγγελέα Εφετών κ. Μπρακουμάτσου.

Ουσιαστικά οι καταγγελίες-κατηγορίες κατά της Εισαγγελέως κ.Τζίβα, του Πάνου Καμμένου, του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ήταν περι όνου σκιάς.
Ορθότατα ο Πάνος Καμμένος είχε επισημάνει στη Βουλή ότι "δεν μιλάει κανείς για τις δολοφονίες μαρτύρων στην υπόθεση των ναρκωτικών", δηλαδή για τη βασική έρευνα και διατυπώνονται καταγγελίες γιατί η εισαγγελέας πήγε την τάδε ώρα και όχι άλλη ώρα κλπ.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ρωτούσε τον Πάνο Καμμένο στη Βουλή γιατί μιλούσε και τι έλεγε επι 20 λεπτά με τον ισοβίτη, αντί να τον παροτρύνει να μιλάει και 21 ημέρες μαζί του αρκεί να αποκαλύψει ο ισοβίτης ναρκέμπορος και τους άλλους συνεργούς.
Ακόμα και αυτά όμως εντάσσονται στη...σκιά του όνου.

Image result for καμμενοσ γεωργιαδησ

Οι Αμερικανοί έχουν όσα στοιχεία χρειάζονται, παγιδεύουν κι άλλους στην "ξόβεργα" για να μάθουν και φίλους και συνεργάτες όλων και όταν κρίνουν ότι "το αρνί είναι τετράπαχο" θα βγάλουν και ...δορυφορικές φωτογραφίες και κρυφές συνομιλίες, λογαριασμούς κλπ.
Αν χρειάζεται.

Κάποιοι παρέσυραν και τη Νέα Δημοκρατία και άλλους πολιτικούς σε άφρονες δηλώσεις και ζητούσαν περίπου να συλληφθεί η Εισαγγελέας και ο Καμμένος για την προσβολή στον ναρκέμπορο. Αντίθετα μετά το έγκλημα στο Σαρωνικό, δεν υπάρχει αντίστοιχη θέση και ερώτημα γιατί δεν υπάρχουν ακόμα συλλήψεις ...

Ο Πάνος Καμμένος μετά την εξέλιξη έκανε δήλωση δικαίωσης. Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του γνωστού Θέμου εμφανίζει την υπόθεση σαν να μην δικαιώνεται ο Π. Καμμένος, αλλά ο ισοβίτης ναρκέμπορος και φυσικά δεν ...πρόλαβε να βρει τη δήλωση του Υπουργού Αμυνας, η οποία έχει ως εξής:

"Στα βαλτόνερα ηρωϊνης της εγκληματικής οργάνωσης του Noor1, με την οποία συστρατεύονται υπεράνω κάθε υποψίας εφοπλιστικά, μιντιακά και πολιτικά συμφέροντα, που δρουν αδίστακτα σε βάρος της Δικαιοσύνης, και μετέρχονται κάθε έκνομο μέσο, για την συγκάλυψη των πρωταγωνιστικών της μελών, έπεσαν οι παντελώς ψευδείς και συκοφαντικοί ισχυρισμοί των ταυτισμένων με τα συμφέροντα της Ν.Δ. εφοπλιστή, Ευάγγελου Μαρινάκη, και του εκδότη, Ιωάννη Κουρτάκη.

Image result for ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Σήμερα, μετά από ενδελεχή έρευνα της Δικαιοσύνης, κατέπεσε η σκευωρία που κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν σε βάρος μου. Η Εισαγγελία Εφετών Πειραιώς έθεσε στο αρχείο τις μηνυτήριες αναφορές του δίδυμου των Παραπολιτικών, καθώς και του ήδη καταδικασμένου ισόβια για την υπόθεση του Noor1 κρατούμενου, και διέταξε έρευνα για όσα αδικήματα τελέστηκαν σε βάρος μου, αλλά και σε βάρος της κ. Εισαγγελέως και του λιμενικού υπαλλήλου.

Οι παρακρατικές μέθοδοι, των παράνομων υποκλοπών, των εκβιασμών, των απειλών, των δωροδοκιών, και των πάσης φύσεως ποινικών αδικημάτων, που μετέρχεται η αντεθνική και άκρως επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, αφού εισχώρησε και διάβρωσε κάθε τομέα της δημόσιας δράσης, είναι πλέον ή βέβαιον ότι θα παταχθούν από τη Δικαιοσύνη με κάθε πρόσφορο μέσο.

Ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διαβεβαιώνω κάθε πολίτη ότι δεν εκβιάζομαι, και δεν πρόκειται να υπαναχωρήσω από τις θέσεις μου και από την προσωπική και πολιτική στάση ζωής να επιθυμώ την κάθαρση, και δη σε υποθέσεις μείζονος δημοσίου συμφέροντος και εθνικής ασφάλειας. Η οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσής μου, από οποιονδήποτε κι εάν προέρχεται, θα καταπέσει στο κενό, και θα τους συμπαρασύρει στα ίδια βαλτόνερα της πολιτικής εξαθλίωσης και κατάντιας.

Η πράξη αρχειοθέτησης του κ. Εισαγγελέα Εφετών Πειραιώς αποτελεί ισχυρό ράπισμα στο διευθυντήριο της πολιτικής σκευωρίας σε βάρος μου. Οι παραπολιτικοί συκοφάντες, οι μαριναρισμένοι με το συμβόλαιο εξόντωσής μου, θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού καταφύγιο πλέον, αφού τα χέρια της Ν.Δ. είναι πλέον δεμένα, όπως και τα δικά τους."

Από την πλευρά της η ΖΟΥΓΚΛΑ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου σε εκτενέστατο ρεπορτάζ με φωτογραφίες γράφει μεταξύ άλλων για την εξέλιξη:

"Σφαλιάρα" το πόρισμα Μπρακουμάτσου σε Μαρινάκη και ΝΔ

"...Σύμφωνα με το 20σελιδο πόρισμα που συνέταξε ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Μπρακουμάτσος ο οποίος διενήργησε την έρευνα επί ένα δίμηνο, δεν προκύπτει καμία απολύτως ευθύνη ούτε για την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα που επισκέφθηκε τον ισοβίτη στις φυλακές προκειμένου να πάρει κατάθεση ούτε και για τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Στο αρχείο λοιπόν οδεύουν τόσο η μήνυση Γιαννουσάκη κατά της Εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα όσο και η μήνυση Βαγγέλη Μαρινάκη κατά του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Απορρίφθηκε επίσης η μήνυση του Γιάννη Κουρτάκη, φερόμενου εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» συμφερόντων Μαρινάκη, κατά των Νίκου Πατέρα και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στο κενό όμως έπεσαν και οι ισχυρισμοί για δήθεν προσπάθεια του υπουργού Εθνικής Άμυνας να πιέσει και να παγιδεύσει το Γιαννουσάκη ο οποίος σημειωτέον από τότε άρχισε να το «παίζει τρελός» αφού για τυπικούς και μόνο λόγους διαβιβάστηκε η δικογραφία στη Βουλή ενώ την ίδια ώρα θα είναι σε εξέλιξη η έρευνα για τις καταγγελίες που έχει κάνει ο ίδιος ο κ. Καμμένος...."

Παρόμοια ρεπορτάζ με του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου έχουν δημοσιεύσει οι πολύ έμπειροι στην έρευνα σοβαρότατων υποθέσεων Κώστας Βαξεβάνης και Κώστας Χαρδαβέλλας.

Οι φάκελλοι για τυπικούς λόγους στάλθηκαν στο Λιμενικό και στη Βουλή για να κλείσουν αρμοδίως, ως προς τον λιμενικό Χριστοφορίδη και τον Πάνο Καμμένο.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας