Παρασκευή - 19 Ιανουαρίου 2018
Wednesday, 21 June 2017 08:29

ΔΙΚΤΥΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΔΙΚΤΥΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Απίστευτη καταγγελία που παραπέμπει σε σκάνδαλο μεγατόνων με πιθανούς εκβιασμούς,παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων κλπ.

Γιάννης Ντάσκας

Πιστοί στην θεωρία του ...χάους οι μέχρι πριν λίγο καιρό επικεφαλής της Μεγάλης Μασονικής Στοάς σιωπούν στα ρεπορτάζ και τις αποκαλύψεις για τα όργια παρανομίας που καταγγέλλονται στην Στοά και τα οποία οδήγησαν στην αλλαγή διοίκησης.

Λέξη για όσα γράψαμε και εμείς και άλλα ΜΜΕ (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κ.α.) περι τεραστίων οικονομικών σκανδάλων και ακόμα και πλαστογράφησησς απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας.

Περιμέναμε ικανό διάστημα για απαντήσεις στο ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε πριν 20 ημέρες για τα σκάνδαλα αυτά και το ξήλωμα της Διοίκησης της Μασονικής Στοάς.Σήμερα προχωρούμε στο δεύτερο μέρος της έρευνας και αφορά την δημοσίευση ενός ντοκουμέντου, το οποίο καταγγέλλει-αποκαλύπτει πιθανή παρακολούθηση ακομα και των email απο στελέχη της μασονικής ελίτ.
Το θέμα έχει τεράστια σημασία,όχι γιατί είναι στην επικαιρότητα οι παρακολουθήσεις και καταγραφές, αλλά γιατί η μασονική ελίτ εκτείνεται στις κορυφές διαφόρων θεσμών και εξουσιών και αν έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί με αυτό τον τρόπο, τότε απο τις παρακολουθήσεις δεν εξαιρούνται ούτε κορυφαίοι θεσμοί και πρόσωπα.

Και αν παρακολουθούνται με δεδομένο ότι μέλη της μασονικής στοάς μπορεί να είναι κρυφά και κορυφαίοι, τότε μπορεί να παραβιάζονται σωρηδόν πολλοί κανόνες. Από τους νομικούς κανόνες με εκβιασμούς και απειλές, μέχρι τους κανόνες αξιοκρατίας, προσωπικών δεδομένων κλπ.

Διαβάστε απόσπασμα από την μήνυση που έχει καταθέσει κορυφαίο στέλεχος της μασονικής στοάς και η συγκεκριμένη περικοπή αφορά τις παρακολουθήσεις:


ΜΗΝΥΣΗ
.........................

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ

Την Υπηρεσία Διώξεως Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών

Ως και κατά παντός ετέρου υπευθύνου και ενεχομένου εις την διάπραξιν των κάτωθι καταγγελλομένων και ποινικώς ελεγχομένων πράξεων.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ:
Άρθρο 370Γ 2 - περί παράνομης πρόσβασης σε πληροφοριακά δεδομένα ξένου ηλεκτρονικού υπολογιστή (hacking)
Άρθρο 22 παρ. 4 και 6 ν. 2472/1997 - περί ποινικών κυρώσεων σε περίπτωση αφαίρεσης, αλλοίωσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων με σκοπό τον προσπορισμό παρανόμου περιουσιακού οφέλους.
Αθήνα, 22.05.2017

Δυνάμει της από 27.7.2015 αγωγής (ΓΑΚ 75119/2607/22-7-2015) της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος των Αρχαίων Ελευθέρων και Αποδεδεγμένων Τεκτόνων και των Γ Β του Ι, Π του Ι, Π Λ, Ά Πα, Μ Μ του Ν, Γ Μ του Θ, Γ Ί Ί Ν Πα του Α, Πα Σα, Πα Πα, και Δη Αν κατά εμού εκδικάστηκε την 27 Απριλίου 2017 ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η με αρ. πινακίου ως άνω ένδικη διαφορά. Διά της αγωγής οι ενάγοντες αξιώνουν την καταβολή εις αυτούς συνολικού ποσού 1.900.000 ευρώ για επτά (7) εν συνόλω πράξεις που αφορούσαν σε δήθεν συκοφαντικά δημοσιεύματά μου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για μία ένορκη κατάθεση ενώπιον της κ. Πταισματοδίκου Αθηνών και για το περιεχόμενο ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο απεστάλη από εμένα στις 18 Μαρτίου 2015 σε περιορισμένο κύκλο αποδεκτών.

Οι αντίδικοι προκατέθεσαν προτάσεις στις 4 Απριλίου 2017 μαζί με τα επαγόμενα και προσκομιζόμενα εξ αυτών σχετικά έγγραφα. Μεταξύ των εν συνόλω 15 σχετικών εγγράφων προσεκόμισαν και το αριθμούμενο από αυτούς υπ’ αριθμ. 9 σχετικό του οποίου το ακριβές φωτοτυπικό αντίγραφο εμφαίνεται κατωτέρω φέρον τη σφραγίδα του συνηγόρου των αντιδίκων. Την αυτή ημέρα έλαβα γνώση του εγγράφου.

Όπως είναι ευχερώς εμφανές, μολονότι αναφέρεται ειδικώς στον κατάλογο των σχετικών των αντιδίκων υπό τον αριθμό 9 ως «αντίγραφο του από 18 - 3 - 2015 email», δεν πρόκειται για αντίγραφο μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμού προς συγκεκριμένο κύκλο αποδεκτών.

Πρόκειται για μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που αποστέλλει μια άγνωστος και προφανώς ψευδεπίγραφη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου close.mouthed (= κλειστό στόμα ) προς έναν εκ των αντιδίκων (εναγόντων) μoυ, τον Πα Σα και αφορά παντελώς προσωπική επικοινωνία εμού του εναγομένου με δεκαοκτώ (18) συγκεκριμένα πρόσωπα (μεταξύ των οποίων και ο δικηγόρος μου).
Ήτοι, επαναλαμβάνω το μήνυμα απευθύνεται σε συγκεκριμένο και περιορισμένο κύκλο αποδεκτών, απάντων γνωστών εις εμέ και απάντων προσώπων επιλεγέντων προς τούτοις προκειμένου να λάβουν αποκλειστική γνώση.

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο μήνυμα, το οποίο χρησιμοποιείται στην ένδικη αγωγή για τη στοιχειοθέτηση της 3ης πράξης, έχει υποκλαπεί χωρίς να δύναμαι να γνωρίζω από ποιον.

Το δικό μου μήνυμα e-mail εστάλη στις 19:07 και μόλις 20 λεπτά μετά (19:27) είχε υποκλαπεί και αποσταλεί στον ώδε εγκαλούμενο Πα Σα, έναν εκ των αντιδίκων μου από κάποιον που προφανώς τον γνωρίζει, αν κρίνουμε και το κείμενο οικειότητας που το συνοδεύει «Αδελφέ μου σου στέλνω το mail που έστειλε ο Τζιβελέκης στη γνωστή ομάδα (οι αποδέκτες εμφανίζονται στο αρχικό μήνυμα) και ουσιαστικά επιτίθεται στον αδελφό μας Πό Πα. Για περισσότερες πληροφορίες θα μιλήσουμε».

Το συγκεκριμένο μήνυμα προφανώς χρησιμοποίησε ο ώδε εγκαλούμενος υπό οιανδήποτε μορφή συμμετοχής Πά Σα ως ενάγων και οι λοιποί ενάγοντες στα πλαίσια των αξιώσεών τους για να στοιχειοθετήσουν την δήθεν εκ μέρους μου δυσφήμηση κατά της Μεγάλης Στοάς Της Ελλάδος αλλά και των προσώπων – μελών της ΜεγάληςΣτοάς.

Να σημειωθεί ότι η από μέρους μου άσκηση θεμιτής κριτικής όσον αφορά στα κακώς κείμενα και τις πρακτικές της συγκεκριμένης ένωσης προσώπων σαφώς και εμπίπτουν στο δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και ως ευσυνείδητος και ενεργός πολίτης φέρω παράλληλα και την υποχρέωση να καταδεικνύω παράνομες πρακτικές όταν υποπίπτουν στην αντίληψή μου.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας