Παρασκευή - 19 Ιανουαρίου 2018
Friday, 16 June 2017 16:25

Δραγασάκης: Η απόφαση απέχει από αυτό που θα επιθυμούσαμε αλλά έχει θετικά στοιχεία

Δραγασάκης: Η απόφαση απέχει από αυτό που θα επιθυμούσαμε αλλά έχει θετικά στοιχεία

«Καθιστά πιο ορατή την πορεία προς τη διέξοδο από τα μνημόνια» λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Αίθουσα Σύνταξης

Αποτέλεσμα πολλαπλών συμβιβασμών τόσο μεταξύ των δανειστών όσο και ανάμεσα στους δανειστές και την κυβέρνηση χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM». Σημείωσε πως το βασικό της στοιχείο είναι ότι δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας, προοπτικής» και αλλαγής σελίδας.

«Η απόφαση απέχει από αυτό που εμείς θα επιθυμούσαμε, ωστόσο είναι μία απόφαση με θετικά στοιχεία, τα οποία αναγνωρίζονται διεθνώς. Το ένα είναι ότι διευκολύνει εμάς ως κυβέρνηση να υλοποιήσουμε το σχέδιό μας για τη θεσμική και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, διότι αυτό είναι το κύριο ζητούμενο. Η δημοσιονομική προσαρμογή έχει συντελεστεί. Το δεύτερο είναι ότι καθιστά πιο ορατή την πορεία προς τη διέξοδο από τα μνημόνια, παύει κάθε συζήτηση για 4ο μνημόνιο» επισήμανε ο κ. Δραγασάκης.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας