Πέμπτη - 18 Ιανουαρίου 2018
Friday, 15 September 2017 11:34

Επισπεύδεται η άσκηση «Τυφώνας» για την αντιμετώπιση τζιχαντιστών

Επισπεύδεται η άσκηση «Τυφώνας» για την αντιμετώπιση τζιχαντιστών

Θα συμμετάσχουν εκατοντάδες στελέχη διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών.

Αίθουσα Σύνταξης

Επίθεση τζιχαντιστών με οχήματα, οπλισμό και βόμβες στην οδό Ερμού, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην Πλάκα και την Ακρόπολη, σε σταθμούς μετρό και άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς περιλαμβάνει το δεύτερο μέρος της άσκησης «Τυφώνας», όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Ελεύθερος Τύπος.

Η άσκηση επισπεύδεται εξαιτίας της αύξησης των επιστροφών ύποπτων ατόμων από Συρία και Ιράκ τους καλοκαιρινούς μήνες στις εισόδους της χώρας και επικαιροποιείται σύμφωνα με το χειρισμό των ισπανικών Αρχών στα αιματηρά γεγονότα της Βαρκελώνης.

Τον ερχόμενο Οκτώβριο, εκατοντάδες στελέχη διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών θα συμμετάσχουν στην άσκηση, που για πρώτη φορά θα εξελιχθεί κάτω από πραγματικές «εικονικές» συνθήκες, για την πρόληψη και αντιμετώπιση επιθέσεων μελών του Ισλαμικού Κράτους στο κέντρο της Αθήνας, σε εμπορικούς δρόμους και αρχαιολογικούς χώρους. Στελέχη των διωκτικών αρχών, πάνοπλοι αστυνομικοί θα αναπτυχθούν σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης όπου θα εξελιχθούν σενάρια πρόληψης επίθεσης τζιχαντιστών.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας