Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Thursday, 04 May 2017 10:48

Επίθεση από τους ΑΝΕΛ στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Επίθεση από τους ΑΝΕΛ στον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των βουλευτών του που απέφυγαν να καταψηφίσουν την τροπολογία».

Αίθουσα Σύνταξης

«Θα ήταν πιο ωφέλιμο ο κ. Μητσοτάκης αντί να μιλά για ‘’τροπολογίες από την πίσω πόρτα’’, να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των βουλευτών του κόμματός του που απέφυγαν να καταψηφίσουν την τροπολογία χωρίς να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους, καθώς επίσης και τις υπογραφές των βουλευτών που απουσίαζαν από την ψηφοφορία επικαλούμενοι διάφορους λόγους και δήλωναν μόνο εξ' αποστάσεως ότι …θα την καταψήφιζαν, αποφεύγοντας όμως να το πράξουν μπροστά στην κάλπη» αναφέρει σε απάντησή της «στους ισχυρισμούς του Κ. Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο του Alpha» η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Είναι άραγε τυχαίο ότι όσοι απουσίαζαν - και δεν είναι λίγοι - εκλέγονται στη Μακεδονία και στη Θράκη; Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δεν συντάχθηκαν με τη γραμμή της ηγεσίας του κόμματος» καταλήγει στην απάντησή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας