Τρίτη - 20 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 20 October 2017 16:10

Επίθεση Παππά σε ΜΜΕ για την κάλυψη της επίσκεψης Τσίπρα στις ΗΠΑ

Επίθεση Παππά σε ΜΜΕ για την κάλυψη της επίσκεψης Τσίπρα στις ΗΠΑ

«Πρέπει το σύνολο του πολιτικού κόσμου να αποδοκιμάσει τέτοια φαινόμενα και απάτες».

Αίθουσα Σύνταξης

Στο στόχαστρό του έβαλε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς αφήνοντας αιχμές ότι προσπάθησαν σκόπιμα να υποβαθμίσουν την επίσκεψη και τις επαφές που είχε ο πρωθυπουργός στις ΗΠΑ.

«Αν κάποιος είδε ένα ορισμένο κανάλι και δεν είχε αλλάξει να δει άλλο, θα νόμιζε ότι υπάρχει μόνο επιδημία χολέρας και δεν υπάρχει καμία επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρέπει το σύνολο του πολιτικού κόσμους να αποδοκιμάσει τέτοια φαινόμενα και απάτες» ανέφερε μιλώντας στη Βουλή.

Σε μια αποτίμηση του ταξιδιού του πρωθυπουργού στην Αμερική και τις συνομιλίες που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και άλλους Αμερικανούς παράγοντες είπε χαρακτηριστικά: «Βεβαίως συγκρατημένη μεν, αλλά αισιοδοξία δε. Τα θετικά τα καταγράφουμε, τα περιμένουμε και βήμα - βήμα τα εκτιμούμε».

Νωρίτερα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κρεμαστινός συνέστησε στη κυβέρνηση να είναι «πολύ συγκρατημένα αισιόδοξη», καθώς, όπως είπε, «δυστυχώς η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι μεγάλες δυνάμεις κανονίζουν τις σχέσεις τους με τους μικρότερους αποκλειστικά και μόνο με βάση τα συμφέροντά τους».

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο «για ψέμα πάνω στο ψέμα» σε ότι αφορά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τη νέα συμφωνία του εξοπλιστικού προγράμματος και τα αντισταθμιστικά.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας