Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018
Monday, 04 September 2017 10:43

Φλαμπουράρης: Θλίβομαι για τις δηλώσεις Γεννηματά κατά του πρωθυπουργού

Φλαμπουράρης: Θλίβομαι για τις δηλώσεις Γεννηματά κατά του πρωθυπουργού

«Μια κεντροαριστερά που έχει για μοναδικό εχθρό της την Αριστερά, είναι περισσότερο… κεντροδεξιά».

Αίθουσα Σύνταξης

Κριτική στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αλλά και στη στάσης που κρατάει τα τελευταία χρόνια η κεντροαριστερά, άσκησε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης σήμερα στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «η τοποθέτηση της κ. Γεννηματά (ότι αποτελεί ύβρις η προσπάθεια του πρωθυπουργού να εμφανιστεί ως νέος Ανδρέας Παπανδρέου με αφορμή τα όσα ανέφερε σήμερα με άρθρο του σήμερα στην εφημερίδα Documento), με θλίβει. Κρύβει άγχος. Θα μπορούσε να μην είναι υβριστική. Πιστεύω, συνέχισε, ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες που ακολούθησαν τον Ανδρέα Παπανδρέου στην πορεία του, δεν θα είναι καθόλου ευτυχισμένοι από αυτές τις δηλώσεις».

Ακολούθως τόνισε ότι «εμείς είμαστε η Αριστερά. Από την άλλη πλευρά, οι σοσιαλδημοκράτες και αυτό που λέμε κεντροαριστερά σε αυτό τον τόπο, υπάρχει ανάγκη να αυτοπροσδιοριστεί γιατί έχει χάσει… τα αυγά και τα πασχάλια τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να αυτοπροσδιοριστεί, να καθορίσει τη στάση του απέναντι στον κόσμο και κυρίως να αποφασίσει ποια πολιτικά στάση θα έχει απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, γιατί η εκτίμησή μας είναι ότι δεν μπορεί να υπάρχει μια κεντροαριστερά που μοναδικό εχθρό της έχει την Αριστερά. Μια τέτοια κεντροαριστερά, είναι περισσότερο κεντροδεξιά».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας