Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Wednesday, 31 May 2017 10:43

Φωτίου: Η δόση δεν αποτελεί θέμα της διαπραγμάτευσης

Φωτίου: Η δόση δεν αποτελεί θέμα της διαπραγμάτευσης

«Η κυβέρνηση δεν είπε αν δεν πάρουμε τη ρύθμιση για το χρέος, δεν θα πάρουμε τη δόση».

Αίθουσα Σύνταξης

«Η δόση είναι διασφαλισμένη και δεν υπάρχει θέμα να ξαναζήσουμε το καλοκαίρι του 2015» υπογράμμισε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Τόνισε πως η δόση δεν αποτελεί θέμα της διαπραγμάτευσης, σημειώνοντας πως «η κυβέρνηση δεν είπε αν δεν πάρουμε τη ρύθμιση για το χρέος, δεν θα πάρουμε τη δόση» και υπογράμμισε πως η κυβέρνηση θέλει μια καθαρή λύση που θα δίνει το πράσινο φως να βγει η χώρα στις αγορές και να αρχίσει η ανάπτυξη.

Σημείωσε πως πλέον έχει αποκαλυφθεί η αλήθεια ότι η σύγκρουση ΔΝΤ -Γερμανίας καθυστερούσε τη διαπραγμάτευση, λέγοντας: «Αν το ΔΝΤ δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα, τότε δεν υπάρχει λόγος να εφαρμοστούν τα μέτρα που προνομοθετήθηκαν».

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο να συγκληθεί Συμβούλιο Αρχηγών είπε ότι αν δεν υπάρξει συναίνεση δεν υπάρχει λόγος να συγκληθεί και συμπλήρωσε πως θα πρέπει να υπάρξει ομοφωνία και όχι διχόνοια.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας