Τρίτη - 16 Ιανουαρίου 2018
Thursday, 06 July 2017 11:31

Γεννηματά: Αγκαλιασμένοι οδηγούνται στον γκρεμό Τσίπρας και Καμμένος

Γεννηματά: Αγκαλιασμένοι οδηγούνται στον γκρεμό Τσίπρας και Καμμένος

«Η αγωνία για την παραμονή στην εξουσία τους κάνει να μοιάζουν όλο και περισσότερο».

Αίθουσα Σύνταξης

Με αφορμή τις επικρίσεις από πλευράς πρωθυπουργού στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, χθες στη Βουλή, η Φώφη Γεννηματά απάντησε με δήλωσή της, η οποία αναφέρει πως «η αγωνία για την παραμονή στην εξουσία, κάνει τον κ. Τσίπρα να μοιάζει όλο και περισσότερο με τον κ. Καμμένο. Με το ίδιο ύφος και ήθος. Έτσι αγκαλιασμένοι οδηγούνται στον γκρεμό».

Με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να αναφέρει ακόμη ότι «ο κ. Τσίπρας αντί να απολογηθεί, στην επέτειο του δημοψηφίσματος με το οποίο εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, είχε το θράσος να επιτεθεί για μια ακόμα φορά στη Δημοκρατική Παράταξη».

Η κ. Γεννηματά σημειώνει δε, αναφερόμενη στον πρωθυπουργό, ότι «πανικόβλητος επιμένει να αναζητά σωσίβιο πολιτικής επιβίωσης στην σπίλωση και την εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων. Κανέναν όμως δεν πείθει παριστάνοντας τον υπέρμαχο της διαφάνειας, την ίδια στιγμή που αρνείται κάθε έρευνα και έλεγχο για το βίο και την πολιτεία της κυβέρνησής του ακόμα και για σειρά ύποπτα αντιθεσμικών ενεργειών του συγκυβερνήτη του».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας