Τρίτη - 20 Φεβρουαρίου 2018
Saturday, 30 September 2017 09:24

Γεννηματά: Δεκανίκια ας αναζητήσουν αλλού ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ

Γεννηματά: Δεκανίκια ας αναζητήσουν αλλού ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ

«Η Κεντροαριστερά χαράζει αυτόνομη πορεία».

Αίθουσα Σύνταξης

«Έχουν υπογράψει δεσμεύσεις μέχρι το 2060. Ας μην κοροϊδεύουν λοιπόν, ας μη μιλούν για το τέλος ων μνημονίων, δεν είμαστε χώρα λωτοφάγων». Αυτό σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας χθες το βράδυ σε συγκέντρωση στα Βριλήσσια. και συμπλήρωσε πως «η σημερινή ημέρα χαρακτηρίστηκε και ως Μαύρη Παρασκευή για τα νοικοκυριά, γιατί με τόσους φόρους ο λογαριασμός είναι δυσβάστακτος».

Η κ. Γεννηματά επανέλαβε ότι η Κεντροαριστερά χαράζει αυτόνομη πορεία. «Δεκανίκια ας αναζητήσουν αλλού ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ» τόνισε, ενώ υπογράμμισε ότι θα διεκδικεί την ενίσχυσή της με ήθος, στηριγμένη στις αξίες της Δημοκρατικής Παράταξης και στο πρόγραμμα της. «Είμαστε οι μόνοι που έχουμε καταθέσει σχέδιο διακυβέρνησης, το Σχέδιο Ελλάδα», είπε.

Όσον αφορά στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, η Φώφη Γεννηματά κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, σημειώνοντας ότι «η μεγάλη συμμετοχή δίνει και μεγάλη δυναμική».

«Ζήτω ψήφο εμπιστοσύνης. Καθαρή εντολή από τις 5 του Νοέμβρη για να πάμε όλοι μαζί μπροστά», επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας