Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 22 September 2017 15:32

Γεννηματά: Κρατάμε απλωμένο το χέρι σε όσους παραπλανήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Γεννηματά: Κρατάμε απλωμένο το χέρι σε όσους παραπλανήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή».

Αίθουσα Σύνταξης

Με στελέχη της ανατολικής Αττικής στο Κορωπί συναντήθηκε το πρωί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. «H νέα αλλαγή ξεκίνησε, ο κύβος ερρίφθη και πλέον η σκυτάλη είναι στα δικά σας χέρια» τόνισε η κ. Γεννηματά.

Μιλώντας για την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς σημείωσε: «Φιλοδοξία μας είναι να δώσουμε στην παράταξη. Να φέρουμε στην παράταξη. Κρατάμε απλωμένο το χέρι σε όσους παραπλανήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι σε όσους βρήκαν στασίδι εξουσίας σε αυτόν».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε το Σχέδιο Ελλάδα για την ανάπτυξη, την έξοδο από την επιτροπεία και τα μνημόνια, υποστηρίζοντας ότι η πολιτική ανατροπή που χρειάζεται ο τόπος μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα από μια ενιαία, ισχυρή Κεντροαριστερά και υπογράμμισε ότι «κάθε φορά που η Δημοκρατική παράταξη είχε πρόβλημα, είχε πρόβλημα και η Ελλάδα. Στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας