Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Sunday, 27 August 2017 21:48

Γεωργιάδης: "Κανείς δεν εξίσωσε ναζισμό και κομμουνισμό, σίγουρα όχι η ΝΔ"

Γεωργιάδης: "Κανείς δεν εξίσωσε ναζισμό και κομμουνισμό, σίγουρα όχι η ΝΔ"

"Ο ναζισμός παραμένει η πιο εγκληματική ιδεολογία που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης", ανέφερε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αίθουσα Σύνταξης

"Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούμε να ξεχάσουμε ή να αθωώσουμε τα εγκλήματα που έκαναν κομμουνιστικά καθεστώτα στον κόσμο, ιδιαίτερα στην περίπτωση του Σταλινισμού και όχι μόνο".

Αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη Μακρόν ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ σημειώνει ότι "οι επενδύσεις δεν γίνονται για πολιτικούς λόγους, γίνονται εκεί που έχει διαμορφωθεί  το κατάλληλο επενδυτικό περιβάλλον, όπου συμφέρει τον επενδυτή να έρθει και να βάλει τα χρήματά του".

Ταυτόχρονα, ελπίζει να πετύχει το εγχείρημα συσπείρωσης της Κεντροαριστεράς, γιατί, όπως αναφέρει, "δεν μπορεί ο άλλος πόλος του πολιτικού μας συστήματος να είναι η ριζοσπαστική αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, άνθρωποι χωρίς αρχές και χωρίς δημοκρατικές ευαισθησίες». 

Αρνείται να σχολιάσει τις δηλώσεις Σόιμπλε περί "μνημείου προς τιμήν του" στην Ελλάδα ενώ, τέλος, προσφέρει τη γνώμη του για τους Σαμαρά-Βενιζέλο, λέγοντας για τον πρώτο ότι "του χρωστώ ευγνωμοσύνη ως Έλληνας πολίτης γιατί έδωσε σκληρή μάχη για την Ελλάδα", για τον δεύτερο ότι "είχα πάντα στενή συνεργασία και απήλαυσα την καθοδήγησή του σε κρίσιμα ζητήματα", καταλήγοντας πως θεωρεί και τους δύο "μεγάλους πολιτικούς που η χώρα μας είχε την τύχη να τους έχει σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή".

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας