Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 02 February 2018 13:22

Γεωργιάδης: Κάποιος από τους Νίμιτς και Κοτζιά λέει ψέματα

Γεωργιάδης: Κάποιος από τους Νίμιτς και Κοτζιά λέει ψέματα

«Ενισχύεται η άποψη για μυστικού τύπου διαπραγμάτευση της Αθήνας - Νίμιτς - Σκοπίων».

Αίθουσα Σύνταξης

Για δηλώσεις του Μάθιου Νίμιτς και του Νίκου Κοτζιά, που συγκρούονται μεταξύ τους, σχετικά με το Σκοπιανό, έκανε λόγο με δηλώσεις του ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Κάποιος από τους δύο λέει ψέματα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε μέσω του ΣΚΑΪ ότι με αυτές τις δηλώσεις «ενισχύεται η άποψη ότι υπάρχει μια μυστικού τύπου διαπραγμάτευση της Αθήνας με Νίμιτς και Σκόπια» και πρόσθεσε πως ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τα κόμματα για να τηρήσει τα προσχήματα.

Επίσης, επισήμανε ότι ο ειδικός μεσολαβητής έκανε αυτήν τη δήλωση για το θέμα της ταυτότητας, αφού έχει φύγει από την Αθήνα, μεταφέροντας το ως μήνυμα από την ελληνική κυβέρνηση, ενώ από την άλλη, ο κ. Κοτζιάς «εμφανίζεται πεπεισμένος ότι το θέμα της ονομασίας θα έχει λυθεί μέχρι τον Ιούνιο».

Για τις δηλώσεις του Σκοπιανού υπουργού Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμιτρόφ, ανέφερε ότι δεν τον ανησυχούν και τόνισε ότι «είναι σαν να λέει ότι δεν υπάρχει διαπραγμάτευση».

Για το συλλαλητήριο της Κυριακής, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε πως για ό,τι στραβό συμβεί θα ευθύνεται η κυβέρνηση. Ενώ, πρόσθεσε πως ο κ. Τσίπρας «για πρώτη φορά αρχίζει και φοβάται, γιατί ο κόσμος με αφορμή το ζήτημα των Σκοπίων ενεργοποιήθηκε και κατεβαίνει στους δρόμους. Θα κατέβει και για τα επόμενα μέτρα και την επόμενη ζημιά που θα κάνει».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας