Κυριακή - 21 Ιανουαρίου 2018
Sunday, 07 January 2018 01:47

Η κ.ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!

Η κ.ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!

Η μόνη σύζυγος εν ενεργεία πρωθυπουργού που τολμά να ανοίξει το στόμα της. Μην χάσετε το DOCUMENTO.

Γιάννης Ντάσκας

Είναι ένας πασίγνωστος δημοσιογράφος κακομούτσουνος και με μυαλό ,που χρειάζεται βίντσι για τη μια και μοναδική στροφή που κάνει στο 24ωρο.
Οταν πριν χρόνια απορήσαμε πως τον έχουν σε τόσες τηλεεκπομπές καλεσμένο κάποιος μας έκλεισε το μάτι και μας είπε:
"Το πάει και το φέρνει το γράμμα απο τους Μαρινόπουλους"

Image result for μαρινοπουλος

Ήταν η εποχή που ΛΑΔΩΝΕ με διαφημιστικά προγράμματα ο Μαρινόπουλος,η επιχειρηματική πορεία του οποίου (ομίλου) ξεκίνησε με ένα αδίστακτο "επιχειρηματικό" κόλπο διαχείρισης της ...αμερικάνικης βοήθειας στην Ελλάδα μετά τον πόλεμο.
Γιατί κρίνουμε τα διαφημιστικά προγράμματα ως ΛΑΔΩΜΑ;
Δείτε την επιβεβαίωση απο το χθεσινό φύλλο της εφημερίδας DOCUMENTO και διαβάστε στη συνέχεια και μια περικοπή απο δηλώσεις που έκανε στην Εφημερίδα των Συντακτών η σύζυγος του Πρωθυπουργού κ.Μπέττυ Τσίπρα.

Κοντολογής γιατί έχουμε ...ντοκουμέντα για τους Μαρινόπουλους:

Image result for μαρινοπουλος

Η "διάσωση" των σουπερ μάρκετ,δηλαδή η ένταξή τους με ορους ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ και όχι ...Μητέρας Τερέζας πληρώθηκε απο τις συντάξεις μας και τους μισθούς μας σε ιλιγγιώδη ποσά εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.Μέσω Τραπεζών λένε.Κουραφέξαλα.Με πολιτική απόφαση για να μην καταρρεύσει ως ντόμινο η οικονομία της χώρας.
Σωστα διασώθηκε.
Όμως είναι πια διαπιστωμένο απο ντοκουμέντα που έχουμε και εμείς (πλέγμα εταιρειών, ακίνητα κλπ) ότι οι Μαρινόπουλοι την ώρα που χρωστούσαν τόσα πολλά ζουν, όπως ο ...Μέϊντοφ. Εκείνος ο απατεώνας του Νάζντακ στις ΗΠΑ, ο οποίος όμως κατέληξε στη φυλακή.

Πάνος και Ιωάννα Μαρινοπούλου: Στη βίλα τους στο Μαϊάμι περνούν τον περισσότερο χρόνο

Πάνος και Ιωάννα Μαρινοπούλου: Στη βίλα τους στο Μαϊάμι περνούν τον περισσότερο χρόνο

Εκεί που είναι η θέση των υπευθύνων για την κατάρρευση του Ομίλου Μαρινόπουλου.
Αυτό εννοεί ουσιαστικά και η συζυγος του πρωθυπουργού και μπράβο της.Προφανώς το εννοεί για όλους αυτούς που με πρόθυμα δημοσιογραφικά δεκανίκια έστηναν με δημόσιο χρήμα η καρτέλ φαγοπότι, πλούτιζαν με οφ σορ προσωπικά και πτώχευαν τις εταιρείες.

Με θράσος χιλίων πιθήκων εμφανίζεται ως στέλεχος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ του Θοδωρή Κυριακού το πρώην δεξί χέρι του επιχειρηματία Αθανασούλη Στρατής "έχω μεγάλη οικονομική άνεση" Λιαρέλλης.

Image result for θοδωρης κυριακου

Image result for στρατησ λιαρελησ
Τον είχαμε συναντήσει κάτω απο συνθήκες που θα έπρεπε να ερευνήσει ένας Εισαγγελέας στον ΑΛΤΕΡ και εξαναγκαστήκαμε σε έγγραφη παραίτηση,η οποία επιδόθηκε με δικαστικό επιμελητή και γράφαμε περίπου αυτά που καταγγέλλει η κ.Τσίπρα...
Και πήγαμε στον ΑΝΤΕΝΝΑ. Όπου μετά απο λίγο έγινε επέλαση της Ελλης Στάη ,την οποία είχαμε περιποιηθεί, όπως της άξιζε στην υπόθεση Λιβανός . Και βρεθήκαμε απο τον ΑΝΤΕΝΝΑ στο ...σπίτι μας φυσικά.

Image result for ελλη σταη

Έφυγε και η Στάη απο εκεί και πήγε γενικός δερβέναγας, ο γενικός δερβέναγας του...Αθανασούλη δηλαδή ο Στρατής Λιαρέλλης.

Image result for αθανασουλης ΑΛΤΕΚ

Το DOCUMENTO του Κώστα Βαξεβάνη (σπεύστε να το αγοράσετε να το κρατήσετε αρχείο) γράφει τώρα για τους φορολογικούς παραδείσους και τα αστέρια του. Δηλαδή τους Μαρινόπουλους, τον Αθανασούλη (υπόθεση συστήματα ασφαλείας των Ολυμπιακών, παραίτηση υπουργού Μαλέσιου κ.α.) και φυσικά τον Ψυχάρη, τον αδάμαντα αυτό που πήγε στον "Ερυθρό Σταυρό" ως Αντιπρόεδρος για να βοηθήσει τον Μαρτίνη να μας εξοντώσει επαγγελματικά, δικαστικά, δημοσιογραφικά κλπ. Ο αφελής και απαίδευτος Σταύρακας...

Image result for σταυρος ψυχαρης

Για όλους αυτούς στη συνέντευξή της η κ.Τσίπρα ( ο συζυγός της και πρωθυπουργός κατάγεται απο το διπλανό χωριό με μας, αλλά δεν τον έχουμε συναντήσει ποτέ) καταγγέλλει μεταξύ πολλών άλλων και τα εξής:

"...ΕΡΩΤ. Τι άλλαξε προς τα αριστερά στη ζωή μας επι ΣΥΡΙΖΑ; Οι περίφημες λίστες Λαγκάρντ και άλλες τέτοιες, παραγράφονται, οι "παραδείσιες" καταθέσεις δεν επιστρέφουν φορολογημένες στα ταμεία του κράτους, οι δικαστικοί δεν δέχονται το"πόθεν έσχες"...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Να ρωτήσετε τον πρωθυπουργό, τους πολιτικούς. Κι εγώ έχω βαρεθεί να ακούω για το ΚΕΕΛΠΝΟ και για ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ που πληρώνονταν με κρατικό χρήμα για να στηρίζουν το παλιό πολιτικό σύστημα. Και εγώ δεν αντέχω να βλέπω υπόδικους επιχειρηματίες να συνεχίζουν το έργο τους με θράσος. Και εγώ αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να συζητάμε για το αν πρέπει δικαστικοί να δηλώνουν "πόθεν έσχες". Και εγώ βλέπω ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ να εξαφανίζονται σε φορολογικούς παραδείσους μέσα σε αυτόν τον κόσμο του απρόσωπου καπιταλισμού. Και είναι ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ να τα παρακολουθείς όλα αυτά, Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση, αλλά δεν πήρε την εξουσία. Γιατί εξουσία δεν είναι ο υπουργός, αλλά ο μηχανισμός. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ανθρωποι σε θέσεις κλειδιά που ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ το παλιό διεφθαρμένο σύστημα. Και ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ."

Μπαζιάνα: Ο Τσίπρας έκανε έναν συμβιβασμό όχι όμως ταπεινωτικό, δεν τάχθηκε υπέρ των ισχυρών

Όλα σωστά αυτά που λέει η κ.Τσίπρα.
Η διαφορά με μας είναι στο εξοντωτικό. Εμείς δεν εξοντωθήκαμε ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ όλα αυτά, αλλά ερευνώντας και ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα. Όπως και σε αυτό το ρεπορτάζ.
Και εμείς -κατά καθήκον- δεν περιμέναμε την ΚΑΘΑΡΣΗ, αλλά πηγαίναμε στη Δικαιοσύνη και μάλιστα την τελευταία φορά και με πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Image result for ντασκας εξεταστικη υγεια

Δεν διατυπώνουμε παράπονο κανένα με αυτά.
Αντιθετα.
Ευχαριστούμε την κ.Τσίπρα, ως ΜΟΝΗ συζυγο πρωθυπουργού εν ενεργεία που τα καταγγέλλει.
Και παράλληλα καλούμε τους αρμοδιους (οικονομικούς και μη) εισαγγελείς να κάνουν έναντι όλων και για όλα το καθήκον τους.

H κ.Τσίπρα λέει και άλλα ενδιαφέροντα για εισαγγελείς που θέλουν να κάνουν το καθήκον τους και μεγάλο μέρος τους, το δημοσιεύουμε σε άλλες στήλες.
Προφανώς αυτά που λέει εκείνη είναι η επιβεβαίωση ότι στοιχεία υπάρχουν, αλλά κάποιοι δεν τα προβάλλουν κατά καθήκον και κάποιοι στο δικαστικό και κρατικό μηχανισμό δεν ενεργούν κατά καθήκον.
Το πόσο σημαντική είναι αυτή η έγκυρη επιβεβαίωση απο τη σύζυγο του πρωθυπουργού το αποδεικνύει μια καθόλου τυχαία (κατά τη γνώμη μας) "λαθροχειρία" :

Για να μάθετε τι σημαίνει διαπλεκόμενη δημοσιογραφία διαβάστε πως παρουσιάζει σε εκτενέστατο ρεπορτάζ ο Θέμος την συνέντευξη της κ.Τσίπρα.

Image result for θεμος

Θα διαπιστώσετε ότι την παρουσιάζει στο μέγιστο μέρος της. Όμως παραλείπει ακριβώς αυτή την περικοπή με τις καταγγελίες της κ.  Τσίπρα...Δηλαδή αυτή, με την οποία η σύζυγος του πρωθυπουργού, με την εμπειρία των 3,5 χρόνων σε παθήματα και πληροφορίες καταγγέλλει την Διαπλοκή και τις αποδείξεις για τη λεηλασία δημοσίου πλούτου μέσα από λίστες, εξωχώριες εταιρείες κλπ

Για ψάξτε να δείτε σε πόσα "μεγάλα" και "έγκυρα" ΜΜΕ ηλεκτρονικά, τηλεοπτικά, έντυπα κλπ δημοσιεύεται η περικοπή για πολιτικούς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους...

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας