Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Wednesday, 06 December 2017 09:42

Η κυβέρνηση συνεργός στον "αφανισμό" των πολύτεκνων

Η κυβέρνηση συνεργός στον "αφανισμό" των πολύτεκνων

Η δυσαρέσκεια του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου για τις μειώσεις που επέρχονται σταοικογενειακά επιδόματα των πολυτέκνων, αποτυπώθηκε σε επίκαιρη ερώτησή του προς τους Υπουργούς Οικονομίας και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Αίθουσα Σύνταξης

Με αφορμή την κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής προέβηστην ακόλουθη δήλωση:
«Είναι αδιανόητο μια, υποτίθεται, ευαίσθητη Κυβέρνηση να οριζοντιώνει στο αντικοινωνικόκρεβάτι του Προκρούστη 70 έως 80.000 πολύτεκνες οικογένειες.

Η μείωση του αφορολόγητου των επιδομάτων τους στις 34.000 ευρώ, αυτομάτως ανατρέπει χιλιάδες οικογενειακούς προϋπολογισμούς και οδηγεί στην απόγνωση χιλιάδες πολύτεκνους.Δεν ξέρω τι να υποθέσω.

Είναι δυνατόν το Κράτος μας να συμπεριφέρεται παράλογα και να γίνεται συνεργός στην διόγκωση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας; Καλώ την Κυβέρνηση να «κόψει το κεφάλι» της και να βρει άλλες λύσεις, αν θέλει να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις της με τους εταίρους και δανειστές-δυνάστες μας. Να βρει τις λύσεις βάζοντας στο χέρι τα κλεμμένα των νταβατζήδων, των επιβητόρων της δημόσιας ζωής και των αρπακτικών του Κράτους και των Τραπεζών.

Φτάνει πια! Έως εδώ με τα εύκολα θύματα»!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας