Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Tuesday, 26 September 2017 00:40

Η ΝΤΟΡΑ, Η ΝΤΡΟΠΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ...ΦΟΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

Η ΝΤΟΡΑ, Η ΝΤΡΟΠΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ...ΦΟΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

Απορρίφθηκε η πρόταση για Καμμένο στη Βουλή.

Γιάννης Ντάσκας

Ανοίξαμε τον τηλεοπτικό δέκτη για να παρακολουθήσουμε την συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση Καμμένου. Το θέμα ήταν αν σωστά συνομιλούσε με ισοβίτη έμπορο ναρκωτικών, ο οποίος ήθελε να κάνει αποκαλύψεις.
Προφανώς και στην ουσία σωστά έκανε,έμενε να φανεί από τη συζήτηση αν τηρήθηκαν οι τύποι, οι οποίοι κατά τη γνώμη μας μικρή σημασία έχουν αν έχουν πιαστεί 2 τόνοι ηρωίνης και δεν έχει αποκαλυφθεί ο κεντρικός διακινητής, οι σημαίνοντες συνεργάτες κλπ.

Προφανές είναι ότι για τόσους τόνους ηρωίνης σε μια εποχή που χιλιάδες πεθαίνουν απο ναρκωτικά, οι κορυφαίοι ειναι αυτοί που πρέπει να πιαστούν.
Φυσικό ήταν σε πολιτική αντιπαράθεση να υπάρχουν και υψηλοί τόνοι πολιτικών καταγγελιών.
Τα έχουμε ξαναζήσει,έχουμε γράψει χιλιάδες λέξεις σε διάφορα έντυπα κατα καιρούς.

Λέγονταν διάφορα λοιπόν απο νωρίς και προς το τέλος είδαμε και ακούσαμε την Ντόρα Μπακογιάννη να λέει στον Πάνο Καμμένο
"Κρύβεστε πίσω από τις φούστες του κ.Τσίπρα".
Φυσικά και προκλήθηκε ό,τι προκλήθηκε και με εκείνο το πολιτικό ειρωνικό χαμλόγελο που την χαρακτηρίζει είπε:
"Ε, ωραία,αφού σας πείραξε τόσο λέω "πίσω από τα παντελόνια του κ.Τσίπρα".

Μπορεί να γράψει κανείς στα σοβαρά ο,τιδήποτε για αυτή τη συζήτηση, στην οποία η Ντόρα μετά είπε ότι κινείται σε υψηλό επίπεδο και όχι στο χαμηλό επίπεδο των άλλων;
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας λοιπόν ήταν 151 προς 122 και η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας απορρίφθηκε με δεδομένο ότι ήδη η Δικαιοσύνη έχει θέσει στο αρχείο την υπόθεση, ως προς την ουσία, η οποία αφορά και τον Πάνο Καμμένο.

Ζήσαμε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη απο πολύ κοντά και κοντά. Ας μας φέρει κάποιος μια φράση του ανάλογου επιπέδου με αυτά τα περι φούστας της Ντόρας και μάλιστα σε εποχές που οι αντιπαραθέσεις δεν ήταν για "τα μάτια εφοπλιτών" αλλά για φυλακή πολιτικών για σοβαρά αδικήματα, όπως υποκλοπές, χρηματισμοί κλπ...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας