Τρίτη - 20 Φεβρουαρίου 2018
Monday, 09 October 2017 15:03

Η πρεσβεία των ΗΠΑ έδωσε την ατζέντα Τσίπρα-Τραμπ στο Facebook

Η πρεσβεία των ΗΠΑ έδωσε την ατζέντα Τσίπρα-Τραμπ στο Facebook

Θα συζητήσουν ένα εύρος διμερών και περιφερειακών θεμάτων.

Αίθουσα Σύνταξης

Σε ανάρτηση της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα στο Facebook, παρατίθεται η ατζέντα της συνάντησης Τραμπ -Τσίπρα. Όπως, κατά λέξη, αναφέρεται σχετικά, «ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ θα υποδεχθεί τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο στις 17 Οκτωβρίου 2017.

Ο Πρόεδρος Τραμπ και ο Πρωθυπουργός Τσίπρας θα συζητήσουν τρόπους για την ενίσχυση της συνεργασίας μας και θα καταδείξουν την κοινή δέσμευσή μας στις σταθερές δημοκρατικές αξίες που είναι τόσο σημαντικές για τη διασφάλιση της ειρήνης και της ευημερίας σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός θα συζητήσουν ένα εύρος διμερών και περιφερειακών θεμάτων, περιλαμβανομένης της αμυντικής συνεργασίας, των οικονομικών επενδύσεων, της ενεργειακής ασφάλειας και των ισχυρών πολιτιστικών δεσμών που συνδέουν τους Αμερικανούς και τους Έλληνες».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας