Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 26 January 2018 09:32

Η ώρα της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για το Σκοπιανό

Η ώρα της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για το Σκοπιανό

Μέσα στις επόμενες μέρες ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ανοίξει τον κύκλο των συναντήσεων.

Αίθουσα Σύνταξης

Ανοίγει ο κύκλος της εσωτερικής διαχείρισης για το Σκοπιανό με την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από το Νταβός.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών αρχηγών.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει σήμερα από το Νταβός και στην κυβέρνηση αποτιμούν θετικά τις ανακοινώσεις Ζάεφ περί μετονομασίας του αεροδρομίου των Σκοπίων και της εθνικής οδού της πΓΔΜ.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει να γίνει δεκτός από το Προκόπη Παυλόπουλο προκειμένου να τον ενημερώσει για όλα όσα συζήτησε με τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα επιλέξει είτε το δρόμο των κατ’ ιδίαν συναντήσεων ή της σύγκλησης του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.

Η πιο δύσκολη συζήτηση που θα έχει να διεξαγάγει με την επιστροφή του από το Νταβός ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι με τον κυβερνητικό του εταίρο, Πάνο Καμμένο.

Οπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει δηλώσει ότι δεν ψηφίζει «σύνθετη ονομασία» με χρήση του όρου «Μακεδονία».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας