Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 12 May 2017 13:15

Κ.Καραμανλής:«Μνημείο εμπαιγμού το νομοσχέδιο για τον ΟΑΣΘ»

Κ.Καραμανλής:«Μνημείο εμπαιγμού το νομοσχέδιο για τον ΟΑΣΘ»

«Μόνο ως απόλυτο μνημείο εμπαιγμού μπορεί να χαρακτηρισθεί το σχέδιο νόμου για τον ΟΑΣΘ, που κατέθεσε η Κυβέρνηση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.Δήλωσε ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής και συνέχισε...

Αίθουσα Σύνταξης

Κι αυτό, γιατί ενώ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών συνομιλούσε με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Μακεδονίας επί ενός νομοσχεδίου, για το οποίο μάλιστα είχε λάβει σχόλια και παρατηρήσεις, έρχεται τώρα, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, να καταθέσει ένα διαφορετικό κείμενο.

Αποτελεί πραγματικά ντροπή όλη αυτή η κυβερνητική προσπάθεια εμπαιγμού τόσο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και – κυρίως – του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης, αλλά και των εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

Κι όλα αυτά, για να επιβάλουν δύο νέους νομικά έωλους φορείς και να τακτοποιήσουν – κατά την προσφιλή τους τακτική – τους "ημετέρους"».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας