Τετάρτη - 17 Ιανουαρίου 2018
Monday, 30 November -0001 02:00

Καλαφάτης: Η κυβέρνηση έχει εμμονές με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη

Καλαφάτης: Η κυβέρνηση έχει εμμονές με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη

«Eνισχύει την ανησυχία όλων μας για την ηθική διολίσθηση της κυβέρνησης».

Αίθουσα Σύνταξης

Για «κυβερνητικές εμμονές» έκανε λόγο ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή τη χθεσινή τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη, περί «δεξιού παρακράτους στη Θεσσαλονίκη».

«Ο υπουργός Επικρατείας κ. Βερναρδάκης, με περισσή σπουδή, εξέφρασε δημοσίως χθες τις κυβερνητικές εμμονές με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη. Παρουσίασε μια εικονική πραγματικότητα βασισμένη σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις με πενιχρό ή μηδενικό αντίκρισμα, που προσβάλει τη νοημοσύνη κάθε σκεπτόμενου πολίτη. Και τη διάνθισε με μια ρητορική μίσους και διχασμού περί δεξιού παρακράτους που προσβάλει συλλήβδην αρχές, ιδέες και την ίδια την πόλη. Δυστυχώς γι αυτόν και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τίποτα δεν καταφέρνει να συγκαλύψει την ανικανότητα της πρώτης φοράς Αριστερά!» αναφέρει ο κ. Καλαφάτης, καταλήγοντας:

«Το γεγονός ότι ένας ακόμα υπουργός καταφεύγει σε τέτοια ρητορική, απλώς ενισχύει την ανησυχία όλων μας για την ηθική διολίσθηση της κυβέρνησης».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας