Τετάρτη - 17 Ιανουαρίου 2018
Monday, 09 October 2017 09:31

Κάλεσμα Θεοδωράκη για μαζική συμμετοχή στις κάλπες

Κάλεσμα Θεοδωράκη για μαζική συμμετοχή στις κάλπες

«Έτσι θα δώσουμε το μήνυμα ότι το νέο κόμμα είναι του 15% κι όχι του 5%».

Αίθουσα Σύνταξης

«Καλώ όλους, όποιον κι αν έχουν σκοπό να ψηφίσουν, να δώσουν τη μάχη για να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους να ψηφίσουν. Έτσι θα δώσουμε το μήνυμα ότι το νέο κόμμα είναι του 15% κι όχι του 5%, ότι το νέο κόμμα θα είναι ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας κατά την διάρκεια εκδήλωσης που έγινε σήμερα στο Επιμελητήριο Ηλείας, στον Πύργο.

Επίσης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στην ανάγκη «να ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στην εκλογή για την ανάδειξη του αρχηγού», προσθέτοντας ότι «ένας άνθρωπος μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα του νέου φορέα, ένας μόνο, κι αυτός είναι ο πολίτης».

Στη συνέχεια, ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε ότι θα παραμείνει στο νέο κόμμα έστω και ως στρατιώτης, ζητώντας από τους συνυποψήφιούς του, να πράξουν το ίδιο: «Κάναμε το πρώτο βήμα, η κυρία Γεννηματά κι εγώ, που ηγούμαστε των δυο κοινοβουλευτικών κομμάτων που θα αποτελέσουν τη βάση για τη συγκρότηση του νέου κόμματος. Ξεκαθάρισα ότι μπορώ να είμαι αρχηγός αλλά μπορώ να είμαι και στρατιώτης. Περιμένω κι από την άλλη πλευρά να κάνει το ίδιο, περιμένω απ' όλους τους συνυποψήφιους να κάνουν το ίδιο. Να σιγουρευτεί ο κόσμος ότι δεν μένουμε σε γενικόλογες κουβέντες περί ενότητας. Η εντιμότητα του προοδευτικού κινήματος επιτάσσει μια συμφωνία κυρίων. Όποιος κι αν κερδίσει, οι άλλοι πρέπει να συνταχθούν πίσω του».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας