Δευτέρα - 19 Φεβρουαρίου 2018
Tuesday, 12 September 2017 10:40

Καμίνης: Πανικόβλητος ο ΣΥΡΙΖΑ με τα όσα γίνονται στην Κεντροαριστερά

Καμίνης: Πανικόβλητος ο ΣΥΡΙΖΑ με τα όσα γίνονται στην Κεντροαριστερά

«Πάμε σε κάτι μεγάλο γιατί αυτό ταιριάζει στη δημοκρατική παράταξη».

Αίθουσα Σύνταξης

«Έχετε δει τις αντιδράσεις των μεγάλων πολιτικών κομμάτων και ειδικότερα του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μια αντίδραση κατά τη γνώμη μου, πανικόβλητη. Φοβάται γιατί ακριβώς βλέπει να σχηματίζεται αυτό το οποίο φοβούνται όλοι. Αυτή η μεγάλη παράταξη από τη στιγμή που θα προκύψει, θα ανατρέψει όλο το πολιτικό σύστημα», τόνισε, ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την Κεντροαριστερά, Γιώργος Καμίνης, στον Realfm 97,8.

«Η προοπτική είναι να πάμε σε έναν ενιαίο φορέα που θα έχει τάσεις όπως έχουν όλα τα κόμματα. Πάμε σε κάτι μεγάλο γιατί αυτό ταιριάζει στη δημοκρατική παράταξη».

Σχετικά με την Eldorado Gold και την απόφαση να αναστείλει τις επενδύσεις της στην Ελλάδα ο κ. Καμίνης σχολίασε:

«Πρέπει κάθε επενδυτής να σέβεται τους κανόνες. Αλλά δεν έχουμε και την πολυτέλεια αβασάνιστα, να λέμε στους επενδυτές να πάνε να τσακιστούν και έτσι επιπόλαια να περνάμε κάτι πολύ σημαντικό. 2,5 χιλιάδες εργαζόμενοι θα μείνουν χωρίς δουλειά και είναι και ο αντίκτυπος που θα έχει στο εξωτερικό η ματαίωση της επένδυσης».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας