Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Wednesday, 09 August 2017 20:45

Καμμένος: Απόλυτα αντίθετος στις δηλώσεις Βούτση

Καμμένος: Απόλυτα αντίθετος στις δηλώσεις Βούτση

«Ιεροί» τριγμοί στην κυβέρνηση μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής.

Αίθουσα Σύνταξης

Ενδοκυβερνητική γκρίνια προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση περί Θρησκείας και συγκεκριμένα ότι «είμαστε ένα σύγχρονο κράτος, όχι «Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας».

Ο Πάνος Καμμένος, σε ανάρτησή του στο Twitter, εξέφρασε ανοιχτά τη διαφοροποίησή του, ξεκαθαρίζοντας πως «οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους, όπως και την μεγάλη πλειοψηφία των Ορθόδοξων Ελλήνων».

Οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους όπως και την μεγάλη πλειοψηφία των Ορθόδοξων Ελλήνων
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 9 Αυγούστου 2017

Ο πρόεδρος της Βουλής, σε συνέντευξή του, τόνισε χαρακτηριστικά πως «η εποχή δεν μπορεί να είναι βαθύτατα συντηρητική. Η μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να βασίζεται σε ατζέντα Ελλάς Ελλήνων χριστιανών ούτε Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος, όχι Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας. Οι παραδόσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό κρατούνται όσο τις κρατάει η εποχή τους».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας