Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Monday, 27 November 2017 17:48

Καμμένος: Όσο πιο πολύ χτυπάτε την κυβέρνηση τόσο πιο ισχυρή θα είναι η συνοχή της

Καμμένος: Όσο πιο πολύ χτυπάτε την κυβέρνηση τόσο πιο ισχυρή θα είναι η συνοχή της

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Αίθουσα Σύνταξης

Σε απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε, αναφέρθηκε συνεχίζοντας στην πρωτολογία του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή για την πώληση πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία. Ανέφερε επίσης πως τον μεσάζοντα κ. Παπαδόπουλο τον γνωρίζει και η ΝΔ καθώς ήταν στη λίστα επιχειρηματιών που είχαν ταξιδέψει στη Μόσχα σε πρωθυπουργική αποστολή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων τόνισε:

«Εμείς το μόνο που ξέραμε για τον Παπαδόπουλο ήταν ότι εκπροσωπούσε τη Σαουδική Αραβία. Ελέγχθηκε το ποινικό του μητρώο και αν είχε τις απαιτούμενες άδειες. Καταθέτω τα σχετικά έγγραφα και πιστοποιητικά για την εταιρεία Παπαδόπουλου. Με ρωτάτε αν τον γνώριζα τον κ.Παπαδόπουλο. Ναι, τον γνώριζα από τον κ. Μητσοτάκη. Ο Ηλίας Παπαδόπουλος και ο γιος του είναι στη λίστα επιχειρηματιών που είχαν ταξιδέψει στη Μόσχα σε πρωθυπουργική αποστολή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο Ηλίας Παπαδόπουλος που δεν ξέρετε ήταν σε ελληνική αποστολή στη Ρωσία το 1988 μαζί με την κ. Μπακογιάννη. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιος εκπροσωπεί τη Σαουδική Αραβία. Με ενδιαφέρει να είναι διακρατική η συμφωνία και τα χρήματα να καταλήγουν στο κράτος και όχι αλλού. Θα αποδειχθεί σύντομα ποιοι και γιατί θέλουν να χαλάσει η δουλειά. Καταθέτω το σχέδιο διακρατικής συμφωνίας και τα ποσά που δόθηκαν τότε για να φτάσουμε στην τιμή που έβγαλε το Επιτελείο Στρατού. Πριν από περίπου 1 μήνα έλαβα ένα τηλεφώνημα που απειλούσε εμένα και την οικογένειά μου. Ζήτησα άρση απορρήτου και αποδεικνύεται ότι πίσω από το τηλεφώνημα ήταν ο μεσάζοντας κ. Πατεράκης. Σήμερα ενημερώθηκα από τη Δίωξη ότι ο καλών ήταν ο κ. Πατεράκης που φωτογραφίζεται με τον κ. Γεωργιάδη. Ο κ. Πατεράκης είναι μέλος της συμμορίας που εκπροσωπείτε σήμερα εδώ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όσο πιο πολύ χτυπάτε την κυβέρνηση τόσο πιο ισχυρή θα είναι η συνοχή της».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας