Παρασκευή - 19 Ιανουαρίου 2018
Sunday, 02 April 2017 10:17

Καμμένος: Πυλώνες σταθερότητας Ελλάδα και Κύπρος

Καμμένος: Πυλώνες σταθερότητας Ελλάδα και Κύπρος

«Η μητέρα πατρίδα, η Ελλάδα, θα είναι πάντα δίπλα στην Εθνική Φρουρά».

Αίθουσα Σύνταξης

Πυλώνες σταθερότητας χαρακτήρισε την Κύπρο και την Ελλάδα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση στους εορτασμούς για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου του 1955.

«Είμαστε εδώ για να αποτίσουμε φόρο τιμής σε εκείνους, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία, για τη δημοκρατία, για την αυτοδιάθεση» τόνισε, μεταξύ άλλων.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι «η μητέρα πατρίδα, η Ελλάδα, θα είναι πάντα δίπλα στην Εθνική Φρουρά, προκειμένου να βοηθήσουμε στην περαιτέρω ενίσχυση της άμυνας της Κύπρου».

Στο ίδιο πλαίσιο, υποστήριξε ότι «η γεωπολιτική ενίσχυση της Κύπρου και της Ελλάδας θα αποτελέσει και το μοχλό για να λυθούν και άλλα προβλήματα, όπως το Κυπριακό».

Από την πλευρά του, ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, έκανε λόγο για μία ιστορική ημέρα και επεσήμανε πως η πολιτεία οφείλει να τιμάει όσους αγωνίστηκαν προκειμένου ο τόπος να απαλλαγεί από τον αγγλικό ζυγό.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας