Τρίτη - 16 Ιανουαρίου 2018
Wednesday, 19 April 2017 12:57

Καρατόμηση Παπακώστα με απόφαση Μητσοτάκη

Καρατόμηση Παπακώστα με απόφαση Μητσοτάκη

Γιατί ο Μητσοτάκης αποφάσισε να καρατομήσει την Κατερίνα Παπακώστα. Δίχτυ ασφαλείας από τους Καραμανλικούς για την βουλευτή της ΝΔ.

Αίθουσα Σύνταξης

Μηνύματα στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης επιχείρησε να στείλει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και έπαυσε από τα καθήκοντα της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας τη βουλευτή, Κατερίνα Παπακώστα.

Ωστόσο, μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έριξε «κίτρινη κάρτα» στην Κατερίνα Παπακώστα, ωστόσο οι Καραμανλικοί άπλωσαν δίχτυ ασφαλείας για τη βουλετή.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος φρόντισε με μια ανάρτηση στο facebook να δώσει «γραμμή» για ψήφο στην Παπακώστα στην Β' Αθηνών, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.

Ως γνωστόν στην Β. περιφέρεια κατεβαίνει και ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα μάτια τους οποίου καρατομήθηκε η κ. Παπακώστα.

Σημειώνεται ότι η βουλευτής της ΝΔ είναι μια εκ των πιστότερων στελεχών στον Κώστα Καραμανλή.

Η αντικατάσταση της Κατερίνας Παπακώστα από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας της ΝΔ, από τον Ιάσωνα Φωτήλα, έγινε χθες όπως αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η κ. Παπακώστα μέσα στις εορτές είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook κείμενο με το οποίο επιτίθετο στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη, ζητώντας την παραίτηση του από αντιπρόεδρος, μέχρι να κλείσει η εξεταστική για την Υγεία.

Η ανάρτηση:

«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του ...επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο ...έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του... τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν...».

Είχε προηγηθεί στις αρχές Μαρτίου, μία ακόμα τοποθέτηση της κ. Παπακώστα πως «εάν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί», παίρνοντας αποστάσεις από τον βασικό πυλώνα της ΝΔ, που είναι το αίτημα για εκλογές.

Οι δύο αυτές τοποθετήσεις ήταν εκείνες που οδήγησαν τον κ. Μητσοτάκη στο να προχωρήσει στην αντικατάσταση της.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας