Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Monday, 28 August 2017 20:21

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΜΙΚΗ ΓΙΑ ΣΤΑΛΙΝ - ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΜΙΚΗ ΓΙΑ ΣΤΑΛΙΝ - ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!

Ποιοί επιχειρούν να "κάψουν" το "σπίτι" του Υπουργού Δικαιοσύνης.

Γιάννης Ντάσκας
Ο Σταύρος Κοντονής, ως Υπουργός Δικαιοσύνης έχει ανοίξει τεράστια μέτωπα με τους "νταβατζήδες" και τους προστάτες τους στο εξωτερικό.

Αξιωματικός της Αστυνομίας μας είπε εμπιστευτικά ότι αν ο Κοντονής ήταν βουλευτής Ρόδου, Κρήτης ή Καστοριάς τότε αυτές τις ημέρες σε αυτό το νομό θα γινόταν της... Ζακύνθου η καταστροφή, είτε με φωτιά είτε με κάτι άλλο, το οποίο θα κατέστρεφε την εικόνα του Κοντονή στην περιοχή του.
 
Δηλαδή δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι φωτιές στοχεύουν τον Κοντονή και όχι τη Ζάκυνθο. Και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό σχετίζεται με την αποφασιστική στάση του σε τεράστια σκάνδαλα, στα οποία δεν άπλωσε δίχτυ προστασίας ο κ. Κοντονής.
 
Στο νομό του σε δικαστική εξέλιξη βρίσκονται τα σκάνδαλα με τις "επενδύσεις" του συνεταίρου των Τούρκων Εμίρη και ένα σκάνδαλο στο οποίο ζητήθηκε μίζα μια βίλα και 2,5 εκατομ ευρώ. Για τα σκάνδαλα αυτά το παρασκήνιο και οι πιέσεις για κουκούλα είναι φοβερές, εντός και εκτός Ελλάδας, εντός και εκτός Εκκλησίας.
 
Το ατυχές για τον κ.Κοντονή, ως προς αυτά τα σκάνδαλα και άλλα ακόμα σοβαρότερα στη διαπλοκή είναι ότι πάσχει ο ίδιος από κακώς νοούμενη τυπολατρία και ότι η συζυγός του είναι στο δικαστικό σώμα, κάτι το οποίο τον κάνει να φοβάται υπερβολικά μην παρεξηγηθεί η εκτέλεση του... καθήκοντός του. Καθήκον του είναι να αλληλογραφεί, να ενημερώνεται από τις δικαστικές αρχές για τις υποθέσεις και να αποστέλει σε αυτές παν ό,τι υποπίπτει στην αντίληψή του για να συσχετισθεί με υποθέσεις ή να ερευνηθεί.
 
 
Στις ερωτήσεις για τα σκάνδαλα αυτά απαντά στο Νίκο Νικολόπουλο, ως να αφορούν τα σκάνδαλα άλλη χώρα, άλλον υπουργό. Ακόμα και για την πορεία των σκανδάλων αυτών στη Δικαιοσύνη. Είναι προφανές ότι επιχειρούν να τον "κάψουν" πολιτικά και εκλογικά και αναμένουν από εκείνον μία ήπια, πολιτισμένη αντίδραση και όχι να τους ξεβρακώσει και ακόμα χειρότερα.
 
Η στόχευση στον Κοντονή φάνηκε καθαρά και από τις υπερβολικές ακροδεξιές αντιδράσεις στην λογική στάση του να μην εξισώσει τον Χίτλερ και την ακροδεξιά με τον Στάλιν και την Αριστερά. Ο κ.Κοντονής μπήκε στο στόχαστρο με τρόπο που δείχνει ότι για άλλους πολύ σοβαρούς και συγκεκριμένους λόγους τον στοχεύουν καί όχι για την άρνηση να πάει στην Εσθονία για να... πολεμήσει τον Στάλιν. Τα πράγματα στη σωστή και λογική τους θέση βάζει πλησιάζοντας τα 100 με υπερβολικά καθαρό και δίκαιο μυαλό ο μεγάλος Μίκης Θεοδωράκης.
 
Με αφορμή κείμενο σε εφημερίδα του ΔΟΛ ο Μίκης της έστειλε την ακόλουθη επιστολή-καταπέλτη:
 

«Με τρομάζει η αντικομμουνιστική υστερία που κατακλύζει την εφημερίδα σας. Ως νέος κομμουνιστής είχα την τιμή να παλέψω μέσα απ’ τις γραμμές του ΕΑΜ για την κατάκτηση της Ελευθερίας. Αργότερα, την εποχή της Χούντας, μέσα από το Πατριωτικό Μέτωπο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας».

Στη συνέχεια αναφέρει: «Ομως για την πάντοτε ενιαία εθνικοφροσύνη και για σας που την εκπροσωπείτε μαζί με τα υπόλοιπα ΜΜΕ δεν έχουν καμιά σημασία οι όποιες πράξεις με αριστερό πρόσημο, ακόμα και οι πιο σημαντικές, όσο και αν αυτές βοηθούν και τιμούν την πατρίδα και το λαό μας. Ακόμα και την αναγνωρισμένη από εχθρούς και φίλους, ντόπιους και ξένους προσφορά μας στην ανάδειξη του νεοελληνικού πολιτισμού, την αγνοείτε επιδεικτικά.

Το μόνο που μετράει για σας είναι η ήττα μας στον Εμφύλιο και η ενόχλησή σας γιατί η ιδεολογία της Αριστεράς εξακολουθεί να υπάρχει, να δρα και να επιδρά ύστερα από τόσους και τόσους διωγμούς.

Εντάξει λοιπόν! Νικηθήκαμε και μπήκαμε στην γωνία! Τι άλλο θέλετε από εμάς εσείς οι νικητές και ξύνετε τις πληγές μας; Με το αίμα το δικό μας που συνέβαλε αποφασιστικά στην κατάκτηση της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας τα πήρατε όλα! Κράτος, Κυβέρνηση, Παιδεία, Πολιτισμό, Στρατό, Αστυνομία, Τράπεζες, Τύπο, Τηλεοράσεις. Εμείς μείναμε στην γωνία, ουσιαστικά και πάλι (όπως στον Εμφύλιο) πολίτες β’ κατηγορίας.

Και από τον Στάλιν δεν θυμάστε παρά μόνο τα εγκλήματά του… Το μόνο που δεν άκουσα γι’ αυτόν είναι ότι με το πρωινό του έτρωγε τηγανητό ανθρώπινο κρέας. Για κείνον τον Στάλιν, τον Αρχιστράτηγο του Κόκκινου Στρατού με τις νίκες στο Στάλινγκραντ, στη Μόσχα, στο Λένινγκραντ και στο Βερολίνο, δεν έχετε τίποτα να πείτε;

Αν έλειπε ο Κόκκινος Στρατός και ο Στάλιν, τι θα είχαμε σήμερα; Αραγε το σκεφτήκατε; Ποιος θα εμπόδιζε τον Χίτλερ να γεμίσει την υφήλιο με χιλιάδες Αουσβιτς; Φαντάζεστε την Ελλάδα γεμάτη με στρατόπεδα εξόντωσης; Εκεί πάνω στην Ευρώπη και ειδικά στα ρατσιστικά κράτη, ξέρω γιατί πονάνε και τα βάζουνε με τον Στάλιν και τον κομμουνισμό. Γιατί νίκησε κατά κράτος τον πολυαγαπημένο τους Φύρερ. Τον Αδόλφο Χίτλερ!

Ομως εσείς εδώ, τι λόγο έχετε; Εσείς τους κομμουνιστές τους σκοτώνατε σαν μύγες. Με τις συμμορίες τύπου Σούρλα και Βρεττάκου. Με τα στρατοδικεία και τις εκτελέσεις 16.000, νέων κυρίως κομμουνιστών. Αγοριών και κοριτσιών. Με τα Μακρονήσια όπου μαρτύρησαν 100.000 Ελληνες κομμουνιστές. Με τα σφαγεία της Ασφάλειας, όπου βασανίστηκαν με τις πιο φρικαλέες μεθόδους χιλιάδες κομμουνιστές και κομμουνίστριες.

Τι είμαστε λοιπόν όλοι εμείς, εγκληματίες ή θύματα; Και γιατί παλεύαμε; Δεν αγωνιζόμασταν τάχα για την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό; Μήπως μέσα από τις γραμμές μας ξεπήδησαν ο θρόνος, οι παρακρατικές οργανώσεις που σκότωσαν τον Λαμπράκη και η Χούντα; Για να μην αναφερθώ στους συνεργάτες των ξένων κατακτητών που πάνω τους στηρίχτηκε η Αμερικανοκρατία που ζει και βασιλεύει μεταμφιεσμένη σε Μνημόνια και Τρόικες που μας έχουν οδηγήσει στο χείλος της εθνικής καταστροφής».

«Πιστεύω ότι εύκολα μπορείτε να κατανοήσετε το θυμό μου, γιατί για μένα όπως και για χιλιάδες άλλους, η στράτευση και οι αγώνες μας κάτω από την Κόκκινη Σημαία αποτελεί την ιερότερη περίοδο της ζωής μας, που είχε ένα και μόνο στόχο, να κάνει τον Λαό μας ελεύθερο, ανεξάρτητο και ευτυχισμένο», καταλήγει ο Μίκης Θεοδωράκης.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας