Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Wednesday, 27 September 2017 17:43

Κατσίκης: Δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου

Κατσίκης: Δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου

«Εγώ προσωπικά αναγνωρίζω τα δύο βιολογικά φύλα».

Αίθουσα Σύνταξης

Αποφασισμένος να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλλου δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κωνσταντίνος Κατσίκης.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και εξηγώντας την απόφαση του τόνισε: «Εγώ προσωπικά αναγνωρίζω τα δύο βιολογικά φύλα. Στη βάση αυτού του σκεπτικού, του δεδομένου και της πραγματικότητας, η διόρθωση φύλου γινόταν με τον νόμο του '76. Σήμερα απλά και μόνο με μία δήλωση, να διορθώνω το φύλο μου, αυτή η διόρθωση σε τι θα συμβάλει, σε τι θα ωφελήσει; Εκτός εάν δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση στην κοινωνία. Είναι ερωτηματικά τα οποία θα τα θέσω στην Επιτροπή και προσανατολίζομαι στο να καταψηφίσω ένα τέτοιο νομοσχέδιο σε κάποια άρθρα».

Παράλληλα ο κ. Κατσίκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει ούτε το νομοσχέδιο για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», αν δεν γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας